x

voditeljka intrigira

Jovana Jeremić će u novom luks stanu imati 2 kreveta: Jedan je za divlje stvari!

Jovana Jeremić zaintrigirala je mnoge kada je progovorila o svom privatnom životu. Voditeljka je istakla i kakva će biti spavaća soba njenog novog stana.

"Moj stan će za razliku od drugih, normalnih, imati dva bračna kreveta. Kod mene je sve puta dva. Dva muža nemam trenutno, ali za svaki slučaj kupujem krevet. Postoje dvije Jovane, biće jedan pink baldahin za divlje stvari, a drugi svjetlo roze, jer ja sam nježna i neukrotiva", rekla je Jovana, a mnoge je zanimalo da li je ona i dalje u braku.


"Ja sam udata, znači zauzeta. Za sada je sve okej. Vidjećemo šta budućnost donosi, ali ja sam sa svojim mužem prije svega prijatelj, on je otac mog djeteta, on je moj najveći prijatelj, kao i ja njegov. Nema promjena, kada bude bilo - ja ću to reći. Na kraju uvijek sve bude dobro", istakla je Jeremićeva.

Kako je Jovana priznala, davno je bila ljubavnica, ali sada nije na njihovoj strani. Ona je dodala i da zna mnoge ljubavnice poznatih ličnosti.


"Rijetko postoji djevojka koja nekad nije bila sa zauzetim. Da li sam nekad bila? Jesam. Nikad više u budućnosti. To je bilo kada sam bila djevojka, završila faks, tada pokušavaš neke stvari, ocjenjuješ šta je bilo, a šta nije. Važno je da žena odluči za koju je ulogu, glavnu ili sporednu. Mislim da nijedna ne želi da bude ljubavnica, tj. sporedna. Ja ljubavnice ne diram, ja im dođem kao sabirni centar. Znam tačno ko je kome ljubavnica, samo što ćutim. Od pjevača do političara, stvarno znam, ja sam brat i drug. Kebina ljubavnica je bila kod mene, pričala sam o ljubavnici Miroslava Ilića, kao i bivša ljubavnica Halida Muslimovića... Ja tu ništa nisam kriva, osim što sam saznala", kaže Jovana u "Premijeri - Vikend Specijal".

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.