x

Voditeljka bijesna kao ris

Jovana Jeremić najavila tužbu Slobi Radanoviću: Došli na Vračar i pozivaju na odbranu dedovine!

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, oglasila se za Kurir, nakon što ju je pjevač Sloba Radanović prozvao na društvenoj mreži Instagram da nema kredibilitet da priča o Kosovu i Metohiji.

Jeremićeva je vidno izrevoltirana pjevačevim tvrdnjama najavila tužbu, jer, kako je istakla, Sloba je "izvrnuo" njene riječi. Jovana je takođe, između redova, udarila na Radanovića, istakavši da nema moralno pravo da diskutuje o ovoj temi, jer je prodajom svoje imovine dovoljno rekao.


- Osuđujem svaki pokušaj manipulacije mojih riječi jer sam bila kristalno jasna kao i svaki put. Moj komentar se odnosi na ljude koji su profitirali na muci iskonskih junaka - Srba koji su ostali da se bore na KiM. Oni koji su prodali svoju dedovinu za milione, pa došli na Vračar gdje pijući espreso pozivaju na rat i odbranu očevine i dedovine, koju su prvobitno prodali, nikada neće imati moralno pravo da govore o kosovskom čvoru, jer su svoje prodajom imovine već rekli.


- Baš takvi sada žele da ušićare u najtežem trenutku za našu zemlju. Moja podrška svim Srbima koji su ostali na ognjištima i koji su pravi heroji, kojima treba dati svaki vid podrške. Nikada nisam tužila nikoga za lažne informacije, ali za ovu temu će svako ko izmanipuliše ili spinuje moje izjave biti tužen i parnično gonjen. Moj odgovor cijeloj kliki protiv mene je: pogledajte snimak do kraja. Uvijek iza svojih riječi stojim, a iza tuđih će se pobrinuti moj advokatski tim - rekla je Jovana Jeremić za Kurir.


Podsjetimo, Sloba je putem Instagram storija naveo da Jeremićeva treba da bude sklonjena sa televizije, jer po njegovim riječima širokom auditorijumu ispira mozak.

- Zašto joj je omogućeno da ona nama iznosi svoj stav i ispira mozak? Novinar je tu da pita, a ne da drži slovo. Sklonite je sa televizije i vidjećete da nikome na svijetu neće nedostajati - napisao je Sloba.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.