x

tema koja intrigira region

Jovana Jeremić o Tanji i Drašku: Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebalo je da se razvede!

Popularna voditeljka Jovana Jeremić, u emisiji ”RED ZONE”, na Hajp televiziji, ekskluzivno otkriva sve o aktuelnoj ljubavnoj aferi, između pjevačice Tanje Savić i političara Draška Stanivukovića.

Ona je u  emisiji kod Katarine Ristić istakla kako je pjevačica trebala da se razvede ako joj je brak bio na ”klimavim nogama”.

– Afera o Tanji Savić nikome zlo nije donijela. Bili su oboje slobodni, danas se svi međusobno varaju. Ako joj nije bilo dobro sa suprugom, trebala je da se razvede - smatra Jovana Jeremić.


- Draško je bio slobodan, tako da ovdje niko nije ugrožen – oštra je bila Jeremićeva i pritom dodala da ona nije otkrila dotičnog gospodina.

- Nisam ja otkrila ime političara nego su to novinari pronašli – pravdala se voditeljka.

Jedna od najkontraverznijih TV lica otkrila je kako ima telepatsku vezu sa malim zelenim bićima poznatim kao vanzemaljci.


- Javljaju mi se vanzemaljci svaku noć i daju mi direktive šta treba da uradim u emisiji. Ja sam posebna vrsta moćnog reptila u vidu male žene od pedeset kilograma. Pretvaram se u male zelene i hodam po krovovima grada. Hvatam vezu sa vasionom i pravim haos u životima poznatih ličnosti. Oni su mi rekli za tajnu Tanje Savić i Draška Stanivukovića.

.

.

ž.

.

.


Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.