x

progovorila i o razvodu

Jovana Jeremić otkrila zašto izdvaja Soraju od ostalih: Ona je starleta najvišeg nivoa!

Voditeljka Jovana Jeremić komentarisala je razne aktuelne teme iz njenog života.

Nedavno je za Soraju rekla da je ona nivo, pa je sad objasnila:

- Soraja je nivo za druge starlete. Soraju povezuju sa sumnjivim poslovima, za nju se zna ko je i šta je. Ona je najviši nivo toga što se spekuliše po medijima. Principijelna je i ja to cijenim. Nije k.rva u duši, ako već... - rekla je Jovana za Alo.


O odlasku sa Hepi televizije i bivšem uredniku Milomiru Mariću rekla je:

- Ostavila sam pečat na Hepiju, doživljavala sam televiziju kao da je moja. Dala sam joj zdravlje, dijete sam zapostavila. I umjesto da žale, trebalo je da plate da ne odem. Ja radim za pare, nisam elitna pros..tutka i nemam sponzore. Radim za lovu, meni je potrebno da plata bude na nivou da moja kćerka i ja živimo top. Marić je doajen srpskog novinarstva, ja sam učila od njega.


O pričama o razvodu i budućnosti rekla je:

- Sa Leinim ocem, on i ja samo prijatelji. Ako dođe do razvoda, ja ću izaći u javnost. Neću dozvoliti da ga neko u javnosti dira, bez obzira kako će ko odlučiti dalje da živi u budućnosti. Željela bih u 2022. godini da mi se desi neki baja koji će znati da bude rame uz rame sa Jovanom Jeremić, a ako mi Bog da blagodet da me povuče u visine, to bih voljela da mi se dogodi - rekla je Jovana.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.