x

bije bitku sa teškom bolešću

Jovana Jeremić posjetila bivšu svekrvu, pa se rasplakala: Emotivnom porukom joj se obratila, oči pune suza!

Jovana Jeremić u više navrata je isticala koliko je vezana za bivšu svekrvu, majku nekadašnjeg supruga Vojislava Miloševića.

Nažalost, žena koja joj mnogo znači posljednjih mjeseci bije bitku sa teškom bolešću, a voditeljka je otišla da je posjeti.

Kad ju je vidjela kako leži u krevetu, Jovana se slomila i zaplakala.


Ipak, odlučila je da se fotografiše sa njom, pa joj se emotivnom porukom obratila na Instagramu.

- Moja svekrva! U životu mi je bila najveća podrška. Moja svekrva. Čuvala mi je dijete kada mi se svijet raspadao. Podržavala moje snove, vjerovala u mene kad niko nije. Noćima smo sjedile na terasi i pričale. Pile naše kafe. Pravile muzičke dijelove jutarnjeg programa na početku moje karijere. Ona je uvijek vjerovala u mene. Moja svekrva. Profesor muzike. Avangardna Žena. Lavica. Svjetska zena. Karakterno ista ja. Naša ljubav, poštovanje i iskrenost nadmašile su ovozemaljsko vrijeme - napisala je Jovana dok su joj u očima bile suze i dodala:


- I sada se bori lavovski. Ne posustaje. Ovo je primjer zdravog odnosa. Razvod od njenog sina nas nikad nije razdvojio. Ni mene od Voje. Samo smo još veći prijatelji. On je moj prvi suprug, nikad bivši muž, njegove ljubavi posle mene sam blagoslovila, a Voju podržala u svakom smislu, a moja Zoka je moja svekrva za sva vremena. Volim te, Zoko, Zoko lavice - dodala je voditeljka.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.