x

IZNENADILA

Jovana Jeremić poslije raskida objavila fotku sa dečkom: Prvi put podijelila intimu, a onda sve objasnila!

Voditeljka Jovana Jeremić neko vrijeme je uživala u vezi sa dečkom Nenadom Stankovićem, ali su ipak stavili tačku na romansu.

Kako je Kurir prvi objavio, Jovana je ostavila sina poznatog ginekologa, a sada je prvi put objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Naime, njih dvoje su ljetos otputovali na odmoru u Španiju, a Jovana je tek sada odlučila da pokaže kako im je bilo u ljubavi, te je potom objasnila i zbog čega je to uradila.


" I poslije me pitaju kako se provela u Španiji", napisala je ona i dodala:

"Volim da kačim slike iz prošlosti jer samo tako ljudi ne mogu da mi pokvare stvari. O budućnosti nikada ne govorim, a sadašnjost se trudim da živim, pa nemam vremena za Instagram svaki momenat, nego viđe ovako, post festum. Vaša Jovana", poručila je voditeljka.


-"Jovana je skoro ostavila Nenada. To više nije bilo to. Nije mogao da je prati i da se nosi sa svim onim što njen posao nosi. Ona je bila ta koja je inicirala raskid. Svako je krenuo svojim putem, ali su ostali u prijateljskim odnosima. Ipak, Jovana nije dugo samovala, pa je ubrzo našla novog udvarača. Još su na početku, ali joj u svemu odgovara i super se slažu. Poslije teškog perioda zbog prijetnji koje je dobijala na društvenim mrežama i stresa koji joj je sve to prouzrokovalo, novi dečko joj je pružio podršku i našao joj se pri ruci. U pitanju je dobrostojeći i zgodan muškarac. Baš ide uz Jovanu i njen temperament", ispričao nam je izvor.

.

..

.

.


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.