x

s kim zapravo uživa u španiji

Jovana Jeremić postaje najbogatija Srpkinja? Njen opasni moćnik je na Forbsovoj listi bogataša!

Jovana Jeremić, voditeljka TV Pink, može vrlo lako da postane najbogatija Srpkinja.

- Jovana je u Španiju otišla sa svojim drugom sa kojim se druži sedam godina, ali to je sve samo bila maska za ono što se tamo u stvari dešavalo.

- Njima se tamo pridružio čovjek koji se mjesecima udvara Jovani, a radi se o bogatom biznismenu, koji je našeg porijekla i nalazi se na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi na svijetu. Međutim, u Srbiji za njega niko ne zna jer nema ni srpsko ime, ni prezime, a ni državljanstvo. Rođen je u inostranstvu, ali njegovi roditelji vode porijeklo iz Srbije.


On nikada nije ni živio u Srbiji, pa je samim tim i izgradio poslove u inostranstvu. Istina je da je Jovana u Španiju otišla i da ugovori intervjue za svoju emisiju, međutim, izostavila je da pomene da će se vidjeti i sa čovjekom sa kojim je neko vrijeme u kontaktu i koji joj se udvara. A ako poklekne i završi sa njim, nema sumnje da će preuzeti titulu najbogatije.


Njoj i astrolozi predviđaju drugu udaju za bogataša, tako da jedino ostaje da čekamo da voditeljka sve ovo i objelodani sama - dodao je izvor Skandala.

- Tačno je da u Barseloni viđam moćne ljude, ovdje sam došla na kraći odmor - kratka i zagonetna je bila Jovana.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.