x

evo s kim provodi vrijeme

Jovana Jeremić u šemi sa misterioznim muškarcem: Voditeljka uhvaćena u njegovom društvu!

Kontraverzna voditeljka Jovana Jeremić konstantno je u žiži interesovanja, a mnoge interesuju detalji iz njenog privatnog života.

Ekipa Paparaco lova uhvatila je intrigantnu voditeljku Jovanu, koja je otišla u jedan salon ljepote, pa je otišla ka centru grada, zajedno sa svojom kćerkom.

Jovanu su narednog dana uhvatili ispred stana njenog brata, gdje je, kako se pretpostavlja, razgovarala sa radnikom. Jovana je u više navrata pominjala da zapravo stanuje baš ovdje, u stanu sa njenim bratom od kako se razvela.


Kako se voditeljka nedavno razvela od svog supruga, dosta se spekuliše o njenom ljubavnom životu i statusu.

Kako je ekipa emisije "Paparaco lov" pratila Jovanu u stopu, tom prilikom ona se našla sa izvjesnim starijim muškarcem, sa kojim se fotografisala u jednom prijestoničkom kafiću, pa ga je odvezla i nastavila svojim putem dalje. Za ovog starijeg muškarca spekuliše se da je baš on novi izabranik Jeremićeve, a da li je baš on u pitanju, ostaje da saznamo.


Ono što nije moglo da promakne njihovom objektivu, jeste to da dok je vozila, sve vrijeme je pjevušila i snimala se, a ono što je još zanimljivije, jeste da je njen crveni automobil ostao zapamćen kao najskromniji automobil koji voze voditeljke TV Pink.

.

.

.

.

.

.

Izvor: kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.