x

novi detalji

Jovana Pajić spakovala kofere i otišla u podstanare: Iselila se iz zajedničkog stana!

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković su potvrdili da su stavili tačku na brak.

Kako saznaje Informer, Jovana se već iselila iz zajedničkog stana i sa kćerkama navodno otišla u podstanare na Voždovac blizu roditelja.

- Sale je ostao da živi u njihovom stanu na Voždovcu. Jovana se prije mjesec dana preselila u stan u blizini svojih roditelja, koji joj u posljednje vrijeme dosta pomažu oko kćerki. Teško joj je, ipak je sa Saletom čitavu deceniju bila u braku i sada joj je veoma potrebna podrška porodice - priča dobro obaviješteni izvor.


Inače, pjevačica je potvrdila da je pukla tikva i dodala da su ona i Sale ostali u dobrim odnosima.

- Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo, kao i do sada, posvećeni zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva.


I vođa "Tropiko benda" se oglasio u medijima i rekao da su se Jovana i on razišli bez pompe.

- Tačno je da se razvodimo i apsolutno nema mjesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cijela ova priča i odluka samo naša. Zbog mira i normalnog odrastanja naše djece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na tu temu - izričit je pjevač.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.