x

ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način

Jovanu Jeremić je moćnik pokušao da vrbuje za pros..tuciju: Nudili su mi sve, ali takve završe u kontejneru!

Voditeljka Jovana Jeremić ispričala je u jednom prilikom kako je izvjesni čovjek na početku njene karijere pokušao da je uvuče u elitnu pros..tuciju.

Kako je navela taj muškarac je bio obaviješten o njenoj inteligenciji, ali i znanju španskog jezika, pa ju je čak 12 sati ubjeđivao da pristane, obećavši joj čitavo bogatstvo.

- Ne volim da pričam o tome, ali istina je da su na početku karijere pokušali da me vrbuju za bavljenje elitnom pros..tucijom. Ne želim da kažem ime tog čovjeka koji je pokušao, ali reći ću samo da sam bila planirana za to, i to na najgori način. To je nešto o čemu nikada nisam pričala. Bila sam planirana za najelitniju pros..tuciju zato što sam hiperinteligentna. Nuđeno mi je da uđem u taj posao i da radim sa najmoćnijim muškarcima na svjetskom nivou - počela je izlaganje Jovana.


- Ta ponuda je došla otvoreno, a ne na uvijen način. Nuđeno mi je čitavo bogatstvo u zamjenu za to da budem uvučena u elitnu pros..tuciju, odnosno da budem žena zadužena za jake muškarce na svjetskom nivou, prvenstveno u svijetu fudbala. Mene su odabrali za to jer perfektno govorim španski jezik, kao sprski, a i engleski govorim sasvim dobro. Zato su mene planirali za te španske fudbalske krugove - istakla je ona.

- To su bili momenti u mojoj karijeri na kojima sam položila ispit. Nekada ću ispričati detaljno šta se sve tu dogodilo, ali mogu sad da kažem da me je taj čovjek 12 sati ubjeđivao i nudio mi sve na svijetu. Još pamtim rečenice koje mi je govorio. Imala sam 24 godine. Tek sam završila fakultet. Oni su i imali infos sa Pravnog fakulteta da sam vrhunski inteligentna, kao i da imam tu fatalnu crtu u sebi - nastavila je ispovijest Jeremićeva za Jutjub kanal "Inspiracija dana - inspiracija noći".


- On mi je rekao da samo dvije žene na Balkanu imaju četiri rupice na licu kada se nasmiju, Severina Vučković i ja. Nas dvije imamo tu sličnu ludačku harizmu, fatalnu za muškarce. Moj odgovor je bio: "Ne!", čak i poslije 12 sati ubjeđivanja. To se dogodilo u februaru 2013. godine, bio je vaskršnji post. Post me je spasao jer sam postila. Vjera me je spasila. Najveće iskušenje mog života desilo se tada kada sam imala samo 24 godine. Bog me je spasao - dodala je ona.

- Jedan od uslova koji je postavio taj čovjek je bio i da se više nikada ne javim roditeljima. Tada mi se uključila crvena lampica u glavi. To su monstrumi. To je bilo klasično uvlačenje u pros..tuciju. Govorili su mi da treba da nosim haljine od 5.000 eura, a ne od 5.000 dinara. Išli su na to jer sam bila na početku karijere i nisam imala novca. Mislili su da se Jovana Jeremić prodaje za pare, zato mi je i smiješno kada mi sad neko kaže da sam sponzoruša - istakla je voditeljka.


- Ja sam tada položila moralni ispit. Ja ne mogu da budem sponzoruša jer sam sve sama sebi kupila i obezbijedila. Taj lik sada nije u zemlji. U bjekstvu je. On je bio jedan od moćnika. Nikada neću otkriti njegovo ime do kraja života. Dok se sve to dešavalo nisam osjećala frku i strah iako je on kriminalac zato što postoji zakon ćutanja. On mene poslije toga nije dirao, nisam ni ja njega. Mi se poštujemo međusobno. Poslije svega toga, kada nisam pristala na njegovu ponudu, rekao mi je da me poštuje još više - rekla je voditeljka.

- Mene poštuju i kriminalci, i ljudi na vlasti, i zatvorenici u Zabeli. Mafija me poštuje. Svi me poštuju. On je imao svoje pravo da me pita, ali ja nisam htjela da budem dio te priče. Uvijek savjetujem djevojke da se ne bave time. Bilo mi je tada teško, ali sam bila hrabra da pobijedim, da pobijedim samu sebe. Najveće testove sam imala na početku karijere i zato i jesam tako neuništiva - dodala je Jovana.


- Koliko god sa strane djelovala lijepo ta elitna pros..tucija zbog bogatstva, čak i kada se radi o najvišem nivou pros..tucije, za koji sam ja bila planirana, treba uzeti u obzir da sve te žene skončaju sa psihičkim problemima. Ako ne koristite dr.gu ili psihoaktivne supstance ne možete da radite taj posao. Na kraju vas pojede noć i nema vas više, nestanete, poludite ili završite u ludnici - otkrila je Jovana.

- Pričaju ti oni kako će da te udome kada te ubjeđuju da počneš da se baviš time, ali zapravo se samo mali broj njih uspješno uda. Dešava se i to, ali je manje vjerovatno da će se to desiti. Možda na filmu. Desi se kada se pros..tutka iz visokog nivoa uda za nekoga sa kim se pros..tusala. Ipak, većina završi u kontejneru. Jedan procenat je onih koje se uspješno udaju, a 99 odsto njih završe tako što nestanu. Ja ne osuđujem žene koje se bave pros..tucijom. Poštujem ih, ali samo želim da ih vratim na pravi put - zaključila je Jeremićeva.

..

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.