x

Jutjuber završio iza rešetaka: Uhapšen Baka Prase!

Jedan od najpopularnijih domaćih jutjubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, odlučio je da se povuče sa javne scene, a posljednju fotografiju, na kojoj su bile tri tačkice, objavio je 22. jula.

Međutim, sada se ponovo oglasio, nakon pauze.

Od tada popularni jutjuber nije objavljivao fotografije, sve do danas, kada je podijelio fotografiju na kojoj pozira u zatvorskom odijelu, što je mnoge iznenadilo.

Mnogi pratioci su već počeli da mu ispod fotografije ostavljaju različite komentare, ali se Baka Prase za sada nije dalje oglašavao, niti odgovarao na iste.


Inače, Baka Prase je ranije u klipu pod nazivom "Moj posljednji video", objasnio da je prošao kroz teške momente i da se povlači kako bi pronašao svoj životni put.

- Sada se obraćam vama, ljudima koji stoje uz mene kada je najgore. Hvala vam od srca, znači mi sve što činite za mene iz dana u dan i znam da ćete razumjeti ovu moju odluku da ja moram da razmislim šta ću dalje. Moram da razmislim šta mi je dalje činiti, da li je moja budućnost Jutjub, da li je moja budućnost nešto drugo - rekao je tada Baka Prase, pa nastavio:


- Ovo me je toliko poremetilo, toliko me bacilo u razmišljanje na sto različitih načina, tako da moram da se presaberem, da vidim o čemu se radi, šta se sve dešava. Moraću dobro, baš dobro, da razmislim šta ću dalje. Hvala i sve vas volim.

On je u nedjeljama prije toga prošao kroz buran period, tokom kog je optuživan za različite stvari, te je, kako je naveo, zbog svega toga odlučio da napusti javnu i jutjub scenu, barem na neko vrijeme.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.