x

KAD JE LJUBAV ONA PRAVA, SVE IZDRŽI I PREŽIVI: Pjesma ``Žena druge vjere`` osvaja Balkan, naročite sve one koji su u mješovitom braku!

Bez obzira na 21. vijek, činjenica je da na Balkanu vladaju predrasude kada su u pitanju mješoviti brakovi. A kada je ljubav prava, ona to itekako izdrži, te sve preživi. Kao rezultat mnogim ovakvim pričama, nastala je pjesma ``Žena druge vjere``, koju je fenomenalno iznio Senad Nikočević Niki, a slobodno nazovimo budući hit, rekordnom brzinom će ući u srca, ne samo onih koji su nekada ili trenutno u ovoj situaciji, već i svih ljudi koji znaju cijeniti pravu ljubav. 

Senad Nikočević Niki je na estradi već 10 godina, a prvi album je snimio 2006. godine. Veliki uspjeh je napravio pjesmama ``Redžo`` i ``Ljepota ti Carigrad valjaše``. Bez obzira na to što se nikada nije previše medijski eksponirao, njegova pjesma je uvijek pronalazila put do publike, tako da mu nikada nije manjkalo posla, a naročito je omiljen u dijaspori. 

 

Pjesmom ``Žena druge vjere`` je posebno zadobio simpatije javnosti, pa i ne čudi što se ona istaknula, pored još dvije nove numere - ``Slika`` i ``A ona voli samo mene``. Tekst za pjesmu ``Žena druge vjere`` je radio Tešo Mrkonjić, muziku Josip Matić, a aranžman Rahman Krujeziu. Poduprijeta  ljubavi, pjesma je naišla na pozitivne reakcije, a Senadov specifičan glas, kojeg karakteriše i emocija, sjajno se uklopio u cijelu priču. Neopjevana tema na našim prostorima definitivno osvaja Balkan, a mi vjerujemo kako ćete uživati u svim interpretacijama ovog pjevača.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.