x

prvo se otpratile s instagrama, sada i ovo

Kad roditelji umiješaju prste: Olivera Gudelj ponizila Cecinu kćerku pred svima, evo šta je uradila! (Foto)

Iako Anastasija Ražnatović ovih dana objavljuje fotografije iz Dohe, koje bi trebalo da posvjedoče da podržava svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja, na Svjetskom prvenstvu u fudbalu, izgleda da nije baš sve tako idealno.

Naime, sve je počelo kada su majka i sestra Nemanje Gudelja otpratile sa „Instagrama“ prvo Anastasiju, pa Cecu, a onda i one njih. Gradske priče da u njihovom odnosu nešto ne štima dodatno je podgrijala objava Olivere Gudelj koja bi, prema mišljenju korisnika spomenute društvene mreže, mogla da bude upućena Anastasiji.


Naime, Nemanjina majka je sa svojim pratiocima podijelila citat koji je podigao nezapamćenu prašinu u javnosti.

– Majka uvijek sve zna. I ko vam je prijatelj, ko vam misli dobro, a ko smišlja zlo. Ona to nekako osjeti. Čuvajte majku – glasi objava Olivere Gudelj.


Objava Olivere Gudelj možda ne bi ni bila povezana sa Anastasijom da su njih dvije utakmice reprezentacije pratile zajedno. Sudeći po fotografijama koje su brzinom svjetlosti osvanule na društvenim mrežama, Olivera i Vanja su u društvu prijatelja pratile spomenutu utakmicu, dok je Anastasija sa svojim društvom bila daleko od njih. A kako će se situacija dalje odvijati i da li će porodice Ražnatović i Gudelj ispeglati sve nesporazume, ako oni uopšte i postoje, ostaje nam da vidimo.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: paparazzo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.