x

Kad se Baka Prase ponaša kao Seka Persa: Bogdan Ilić kuka na sav glas kao da umire, a operisao krajnike! Djeca mu se smiju!

Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, operisao je krajnike i svoje pratioce obavještava o svom oporavku, koji, sudeći prema njegovim postovima, ne ide baš tako lako kako je očekivao.

Naime, Bogdan je na Instagramu objavio da se veoma muči tokom oporavka i da nije znao da je tako teško poslije operacije krajnika. Skoro svakodnevno prima infuzuju, a sad je morao i da dobije injekciju.


"Znači, ovo toliko boli da mislim da bi mi prijao otrov da umrem. Vama nije jasno koji su to bolovi u pitanju. Nije da kukam, ali brate ne mogu da spavam, da gutam, da jedem, da pijem, ništa", napisao je Baka Prase, dodajući da mu ni lijekovi ne pomažu. 


"Nisam imao predstavu da će oporavak biti ovakva agonija. Bukvalno moram da primam bar malo od bola. Što više vremena prolazi, to je gore. Lijekovi ne pomažu, čep u dupe 0 bodova. Znam da je ovo velika stvar za mene jer će mi promijeniti život na bolje jer su krajnici ti koji su me razbolijevali, ali ovo je stvarno pakao", napisao je Bogdan.

Čak se požalio da je primio injekciju u zadnjicu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kuir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.