x

Kada nam je ljekar rekao da tata ima rak, svijet mi se srušio: Jelena Krunić se gušila u suzama dok je pričala o svom bolesnom ocu! (VIDEO)

Sinoć je Jelena Krunić rasplakala skoro sve ukućane kada je ispričala da njen otac ima rak pluća, kao i da je u rijaliti ušla da bi sakupila pare za njegovo liječenje.

Jelena je kroz suze ispričala kako se osjećala kada je saznala da je njen otac teško bolestan.

- Mama i ja smo otišle na VMA, i ljekar nam je rekao da tata ima rak pluća, i da je treći stadijum... Taj stadijum... To je možda neka nada da ta bolest može da se zaustavi na neko vrijeme. Doktor je rekao da ne želi da radi operaciju jer mu rak zahvata skoro cijelo desno plućno krilo i da tata mora da krene sa hemioterapijama. Sjećam se samo da, kada sam izlazila napolje nisam mogla da dođem sebi, da su me ljudi prepoznavali i krenuli da se slikaju sa mnom, bože me oprosti. Vidjeli mene da ja plačem, mama se javljala na moj telefon - ispričala je uplakana Krunićeva i dodala:

- Jako sam vezana za oca, je*i ga, uvijek sam govorila, mene je moj tata rodio, i sve mi je mnogo teško palo. I u prošli rijaliti sam ušla da bih tati obezbijedila kubansku injekciju. Izašla sam iz tog rijalitija u još gorem nervnom rastrojstvu, pa je nastupio raskid sa bivšim dečkom, što me je još više dotuklo.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.