x

Kada se Luna pojavila na sceni temperatura je naglo porasla: Svjetski imidž i numera "Moje zlato" sve raspametili! (VIDEO)

Ubjedljivo najiščekivaniji nastup na večerašnjoj Zadrugoviziji s numerom "Moje zlato" čiji su izvođači bili Luna Đogani i Marko Miljković pobrao je sve simpatije žirija i publike. Djevojka koja obara sve predrasude i teži ka tome da naslijedi svoju majku, koja je harala devedesetih na našoj muzičkoj sceni, čim se pojavila na sceni mnoge je preznojila. Duge noge i stajling kakav bi mogle ponijeti svjetske zvijezde nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a Luna je uz to i ovoga puta pokazala kako je na pravom putu kada je pjevanje u pitanju, budući da je dobila pohvale od vrsnog kompozitora Damira Handanovića, folk legende Zorice Brunclik, te ostalih članova žirija. 


"Moje zlato" je bila numera kojom su Luna Đogani i Marko Miljković "zapalili" veliku scenu. Luna je i ovoga puta pokazala svoju kreativnost, te je sve sama osmislila. Scenski nastup je izazvao veliku pažnju, naročito pokreti u kojima je zaljubljeni par pokazao strast. Prvi kadar na Lunine noge je mnogima zaustavio dah, a njen izazovni stajling koji je iznijela kao "kec na desetku" je dodatno začinio cjelokupni performans. Luna je uistinu ličila na prave svjetske zvijezde, baš u skladu s tim je išao i ovaj brzi ritam i numera koja je rasplesala sve u studiju. 


Luna je vladala scenom tako da bi neko pomislio kako je već izgrađen pjevač. Pjesma "Moje zlato" joj je sjajno "legla", pa se čini kako je upravo ovo pravac kojem bi blogerka trebala težiti kada se krene baviti pjevanjem. Svakako, ono najbitnije kada neko nastupa jeste pažnja koju izvođač drži, a kod Lune je to bilo na najvećoj razini. I pored zahtjevne koreografije, dosta plesa, ona je uspjela da pjesmu odradi bez greške, pa ne čudi što su komentari bili pozitivni. 

Prvi komentar za nastup je dobila od Damira Handanovića, kompozitora koji radi sa najvećim zvijezdama estrade, a čini se kako će se baš on pozabaviti njenim radom kada izađe iz Zadruge.


- Luna odlično izgledaš. Luna da još malo vježba pjevanje može da bude jedan ozbiljan izvođač. Što se tiče Marka ja znam da on odlično pušta muziku i nadam se da će napraviti nešto odlično. Što se tiče izvođenja, ovo je bilo dobro. Moram da kažem i da mi dosta poruka dolazi zašto podržavaš Luni, to je tako jer je zaista onako kako kažem - rekao je Damir.

Zorica Brunclik je također bila oduševljena nastupom. 



- Pošto je Marko bio u prošloj sezoni moj favorit, onda mi Luna dođe snajka. Kad se sjetim one bunde u kojoj si izašla, ti mi sada izgledaš kao labud. Ti si dobila samopuzdanje zahvaljujući tvom unutrašnjem miru. Ti si neko drzak i bezobrazan u nastupu i to sve nadomjestiš onome što nemaš vokal. Što se tiče Marka, ako si u životu griješila, Marko je pravi izbor - rekla je Zorica Brunclik.

- Mislila sam da ćeš da snimiš album prošle godine. Očekujem da ćeš poslije ove "Zadruge" da nas zoveš na promociju i da ćete vas dvoje snimiti duet - rekla je Goga Sekulić.

Luna je pohvale dobila i od Kemiša i Rade Manojlović, a nema sumnje kako će Đoganijeva tek u narednom periode sebe pokazati u pravom svjetlu.


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Kredit nudi 100% garancije Nudimo kredite i naše usluge su 100% zajamcene, kontaktirajte me odmah: E-pošta: [email protected] Whatsapp: +33 7 56 81 46 01