x

Kakav šok! Spajali ga s Kulićevom, a Tomović tvrdi: Nisam s Miljanom, zaljubljen sam u njenu majku!

Bojan Tomović, za kog se spekulisalo da će ući u "Zadrugu 3", nedavno se zbližio s Miljanom Kulić i mnogi su mislili da među njima ima nečeg više od prijateljstva.

Tomović, koji inače boluje od bipolarnog poremećaja, sada je šokirao javnost objavom na fejsbuk profilu o tome da s Miljanom nema ništa već da je zaljubljen u njenu majku Miljanu Kulić:

- Ja nisam u vezi sa Miljanom Kulić, jer mi se sviđa njena majka Marija. Zaljubio sam se u tu ženu, prvi put kad smo razgovarali preko Vibera, te oči, te usne, nestvarno lijepa žena i samo pet-šest godina starija od mene, ali nažalost udata je i ja nikad neću ni muvati, niti bilo što pokušati, jer znam da je vjerna svome mužu - napisao je Tomović pa dodao da je Marija realna, poštena i uvijek tu da ga posavjetuje.


- Iako znam da nikada ništa neće biti između mene i Marije, mogu barem da je volim u sebi, to niko ne može da mi zabrani. Šta da radim, to je jače od mene, a uvijek sam se i palio na plavuše, starije od mene, od Suzane Mančić, Marine Perazić, Brene pa do Marije Kulić. Jbg, srce ne bira, a Miljani, šta god ona pričala o meni, od srca želim sve najljepše u životu i da konačno pobijedi u rijalitiju. Mada, ako i Marija uđe u Zadrugu, navijaću za nju, ipak je ona moja ljubav, platonska - napisao je pjevač i otkrio da neće ući u Zadrugu, jer, kako je rekao, nema tih para zbog kojih bi ponovo ušao u bilo koji rijaliti.

- J..eš pare kad izgubiš zdravlje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.