x

Kako da napravite bob, čak i ako imate dugu kosu (VIDEO)

Iako je bob jedna od najpopularnijih frizura, za kojom svi čeznu, mnogo žena ne bi tako rado skratile kosu, naročito ako su prije toga imale veoma dugu kosu. Međutim, ne postoji žena, koja trenutno nije u velikoj dilemi, da isproba frizuru, koja it djevojkama besprijekorno stoji.

Iako je duga kosa decenijama unazad simbol ženstvenosti, s vremena na vrijeme svaka žena poželi promjenu.

Ako niste dovoljno hrabre, ipak postoji način da barem tokom dana ponesete drastično kraću frizuru, u vidu “lažnog boba”, koju ćete pred spavanje veoma jednostavno vratiti u “početno stanje”.

Ako ste dovoljno pažljivi, ova frizura će izgledati besprijekorno, potrebno je samo da pažljivo sakrijete kosu i učinite da taj prelaz izgleda zaista prirodno.


Ovu frizuru možete izvesti na malo dužoj kosi, stepenasto ošišanoj. Najbolje bi bilo, da uvijete blage lokne, kako biste postigli što prirodniji izgled. Kosu vežite u niski rep, a gumicu spustite malo niže od mjesta gdje želite da frizura započne.

Poželjno je da gumica bude blago opuštena. Kraće pramenove kose izvucite iz repa, posebno one koji uokviruju lice. Kosu, vezanu u rep, uvijte ka unutra i fiksirajte je ukosnicama, tako da možete pomjerati glavu, a da kosa ne ispadne. Zatim još jednom namjestite sve kraće pramenove i imaćete idealnu frizurz za sve prilike.

Ako niste, sigurne, ovdje možete pogledati kako da napravite ovu popularnu frizuru, korak po korak.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.