x

Jasni znakovi

Kako da prepoznate muškarca koji “skače” iz veze u vezu?

Neki momci imaju običaj da na prvom sastanku ne zadiru mnogo u vašu privatnost kako vas ne bi uplašili, ili djelovali previše znatiželjno.

Ako ste osoba koja traži isključivo nekog sa kim želi dobro da se provede, reklo bi se da su šanse da ćete takvog nekog naći znatno veće nego kada biste tražili ozbiljnu vezu. S druge strane, ako želite nešto što će trajati, i neće završiti preko noći, ono što biste željeli da izbjegnete su momci koji "skaču" iz jedne veze u drugu bez mnogo buke i zadržavanja.

On se zapravo i ne trudi mnogo oko vas

Momci koji samo jure od jedne djevojke do druge, imaju tendenciju da ponavljaju isti oblik ponašanja iznova i iznova. Ako ste izašli sa njim na sastanak, a on se nije ni najmanje potrudio da smisli neku originalnu ideju za vaš prvi susret poput vožnje čamcem po rijeci, odlaska na kuglanje, ili penjanja po stijeni, moglo bi se reći da on nije zainteresovan za to da vas impresionira. Razlog je jednostavan: on smatra da će već sutra naći neku poput vas. Ovakav momak nije vrijedan vašeg vremena.


On vam ne postavlja nikakva lična pitanja

Neki momci imaju običaj da na prvom sastanku ne zadiru mnogo u vašu privatnost kako vas ne bi uplašili, ili djelovali previše znatiželjno. Međutim, postoji razlika između pitanja koja se tiču vaše najveće ljubavi u životu, i toga šta ste studirali, da li imate brata ili sestru i slično. Ako vam se čini da on nije ni najmanje zainteresovan da sazna bilo šta o vama, to je jasan znak da nema namjeru da se zadržava pretjerano u vašoj blizini.

Pokušava da sa vama što prije bude intiman

Momci koji idu od jedne djevojke do druge bez mnogo zadržavanja, obično od njih žele samo jedno, a vi vrlo dobro znate o čemu je riječ. Ako već na prvom sastanku, momak sa kojim ste izašli pokušava da vas navede da budete intimni sa njim, trebalo bi da znate da vas ne shvata pretjerano ozbiljno, i da će vrlo vjerovatno nestati već sutradan. Da je on neko ko sa vama želi stvarnu vezu, čekao bi koliko god vi to željeli.


Ne želi sa vama da pravi nikakve planove

To što ste sa njim izašli nekoliko puta ne znači da on neće otrčati za drugom djevojkom čim mu se ukaže prilika. Važno je da obratite pažnju na to kako on reaguje u pogledu planova za vaše viđanje u budućnosti. Ako ste predložili da za dvije sedmice idete zajedno na rođendan vaše najbolje prijateljice, a on pokušava na sve načine to da izbjegne, vrlo je vjerovatno da se tako ponaša jer ne zna da li će se u vašoj blizini toliko i zadržati. 


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.