x

Kako iznenaditi partnera?

Svaka veza može zapasti u neku monotoniju, kod nekih veza do toga dođe ranije, dok kod drugih malo potraje. 

No gotovo da nema veze koja bar u nekom trenutku nije zapala u neku rutinu. Kako bi se rutina promijenila, srećom potrebno je samo malo volje i truda. Iznenađenja su jedan od načina na koje se može pobijediti monotonija i izbjeći rutina.

Kako iznenaditi partnera može se na mnoge načine, od kojih neki zahtijevaju tek malo vašeg vremena i dobre volje, dok neka iznenađenja zahtijevaju strpljenja, vremena i ponešto financijskih izdataka. Kako iznenaditi partnera najlakše je ukoliko slušate njegove želje. Naravno, ne treba ih odmah ispuniti, kao što ne treba ni ispuniti svaku želju ukoliko se vi ne osjećate ugodno u tako nekoj situaciji. Iznenađenja mogu biti pripremanje neke hrane koju voli, a rijetko je radite, no također mogu biti i veliki znaci pažnje kao što je na primjer putovanje na neku željenu destinaciju.


Kako iznenaditi partnera hranom

Kaže se da ljubav ide kroz želudac te je stoga dobra ideja kako iznenaditi partnera upravo hranom. Bilo da je riječ o tome da pripremite neko jelo koje voli jesti, a rijetko ga pripremate ili da ga izvedete u neki restoran. Kada su restorani u pitanju, možete odabrati neki restoran za koji znate da mu se sviđa, no isto tako su opcije da posjetite neki restoran koji je na dobrom glasu ili neki novi restoran s kuhinjom koju još niste isprobali. Kako iznenaditi partnera osim hranom, uvijek je dobro iskombinirati s nekim drugim aktivnostima kao što je odlazak na neki koncert ili kino.

Gotovo bilo koja aktivnost koja mu se sviđa odličan je dodatak izvrsnoj hrani te možete biti sigurni kako ćete ga takvim kombinacijama sigurno iznenaditi. Iznenađenje će biti posebice dobro prihvaćeno ukoliko su neke od tih aktivnosti stvari koje je on ležerno spomenuo u nekom razgovoru, što će mu dati do znanja da slušate što priča.


Kako iznenaditi partnera sa stvarima koje želi

Ukusi se razlikuju pa tako neće svako iznenađenje upaliti jednako. Razgovarajte sa svojim partnerom jer to je jedini načina kako iznenaditi partnera s onime što bi on htio. Neki muškarci vole provoditi vrijeme unutar četiri zida pa možda neki filmski maraton ili zajedničko gledanje serija koje njega interesiraju mogu biti dobro iznenađenje.

Ima i onih muškaraca koji vole provoditi vrijeme u prirodi, bilo vježbajući, planinareći ili baveći se nekom sličnom aktivnosti pa je možda neka oprema za tu aktivnost dobro iznenađenje. Spontano putovanje također može biti jedan od načina kako iznenaditi partnera, tek toliko da izmijenite svoju rutinu i razbijete monotoniju. I za kraj, nešto novo na području seksualnog života može biti odlično iznenađenje, koje k tome može rasplamsati strasti. Bilo da je riječ o sexy donjem rublju ili isprobavanju neke poze, posebice ako je vaš partner u nekom trenutku naglasio da bi to htio isprobati, budite uvjereni da nećete pogriješiti.


(Arz.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.