x

moli tatu da ga svima pokaže

Kako je jedno ovakvo dijete moglo da ubije toliko ljudi? Osvanuo novi snimak Koste K!

Dječak Kosta K. (13) izvršio je krvavi pir u OŠ "Vladislav Ribnikar", kada je ubio osmoro učenika i radnika obezbjeđenja. Njegov psihološki profil se danima već istražuje, a sada se pojavio još jedan snimak kada je imao samo četiri godine. Na snimku mali Kosta razgovara sa ocem koji ga snima i ima za njega jedan zahtjev.

Poslije snimka koji je se pojavio na društvenim mrežama - niko ne može da povjeruje da je jedno ovakvo dijete moglo da isplanira i izvrši tako strašan zločin.

Snimak koji je dospio u javnost zabilježen je 2014. godine, a na njemu možemo vidjeti Kostu K. koji svom ocu Vladimiru pokazuje kolekciju sličica "gormita". Na kraju, on moli oca da ponese kameru na posao i svima pokaže taj snimak.


"Ubico", "monstrumu", "mali ubica", neki su samo od komentara, a bilo je i onih koji su na Tik Tok društvenoj mreži konstatovali kako je dječak presladak, te im uopšte nije jasno kako je takav mališan bio spreman na ovako jeziv potez.

Kako je dječak koji je izvršio krvavi pir izgledao prije devet godina, njegov odnos prema igračkama, odnos sa ocem, sve možete pogledati na snimku ovdje.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.