x

SVAKODNEVNA RUTINA

Kako pravilno koristiti maramice za skidanje šminke

Štaviše, u zadnje vrijeme maramice za čišćenje šminke više nisu samo navlaženi papirići s alkoholom.

Postoje dvije vrste žena, one koje maramice za skidanje šminke izbjegavaju u širokom luku te one koje bez njih ne mogu. Donosimo vam sve što trebate znati o maramicama za skidanje šminke.

Koliko puta vam se u životu dogodilo da ste otišli spavati sa šminkom? A tek koliko puta ste zamrljali cijeli peškir s nedovoljno skinutom šminkom?


Bez obzira koju rutinu za skidanje šminke primjenjujete, znate da je iznimno važno skinuti šminku u potpunosti kako bi mogli nanijeti kremu na čisto lice te dozvoliti koži da se regenerira kroz noć.

Maramice za skidanje šminke dobra su potpora svakodnevnoj rutini. Pomoći će vam detaljnije u uklanjaju šminke. Međutim, važno je da nakon maramice operete lice s uobičajenim gelom, pjenicom ili mlijekom za čišćenje lica. Same po sebi neće dovoljno dobro očistiti šminku, kao što to neće učiniti niti jedan proizvod u samo jednom ispiranju. Spoj maramica i uobičajenih proizvoda za čišćenje lica najbolji je mogući odabir.


Štaviše, u zadnje vrijeme maramice za čišćenje šminke više nisu samo navlaženi papirići s alkoholom. Velika pažnja daje se u odabiru sastojaka koji idu u maramice, a možete ih pronaći ovisno o svojem tipu kože, od onih za osjetljivu pa sve do onih za nečistu i masnu kožu, kao i one anti-age.

Također, pripazite da ne trljate lice s maramicama, već nježno obrišite šminku, a za uklanjanje maskare ostavite navlaženu maramicu na trepavicama nekoliko sekundi kako bi sastojci otopili maskaru i olakšali njeno uklanjanje. 


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.