x

Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš

Prekinuti ljubavnu vezu nije ni malo lako, posebno ako je to osoba koju volimo. Ali ako ne postoji način da izgradi kompromis u vezi ili pronađe drugo rješenje, postoji nekoliko savjeta o tome kako prekinuti s dečkom kojeg voliš.

Koji je najbolji savjet kako prekinuti s dečkom kojeg voliš?

Nema sumnje da je prekid veze vrlo bolan, naročito kada su osjećaji jaka. Često ove situacije mogu biti dosta napete, posebno jer se ne zna kako će partner reagirati. Dosta je stvari stvari koje treba imati na umu kada je riječ o tome kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, a jedna od njih je da ne raskinete na kukavički način. Razgovor o raskidu je nešto što se mora dogoditi, a na vama je da znate kako sve započeti i objasnite o pravim razlozima zbog kojih želite odspojiti. Potrudite se da razgovor ne bude previše bolan, jer ako ste zaljubljeni u njega sve može biti još teže za oboje.


Najčešće pogreške kako prekinuti s dečkom kojeg voliš

Ako ste u periodu kada tražite odgovor na pitanje - Kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, morate prihvatiti činjenicu da će partner sigurno nekoliko dana biti vrlo uzrujan, tužan i sklon ka promjenama raspoloženja. Ukoliko pri tom u razgovoru s njim navedete neki nevažan razlog ili izgovor, znajte da ni s tim nećete moći izbjeći sukob, štaviše riskirate da osim teških riječi, partner bude i neugodan prema vama. Da bi ste izbjegli takve situacije onda kada želite znati najbolji način kako prekinuti s dečkom kojeg voliš krenite od nekih jednostavnijih koraka. O osjetljivim temama nemojte razgovarati putem telefona, jer će to još više zbuniti i povrijediti partnera. Trudite se da idete postupno, kako bi on razumio da se vaši pogledi na vezu razlikuju i da to više nije nešto što vam donosi ispunjenje i radost. Izbjegavajte sukobe i trenutke drame, jer to su svakako pogrešni načini kako prekinuti s dečkom kojeg voliš.


Postoji li najmanje bolan način prekinuti s dečkom kojeg voliš?

Ako ste razmišljali o raskidu sa partnerom, vjerojatno imate dosta pomiješanih emocija i pitanja kako prekinuti s dečkom kojeg voliš. Puno je dilema koje sa sobom donosi pitanje kako prekinuti s dečkom kojeg voliš, ali ako zaista želite biti sigurni koji je najjednostavniji način, držite se dalje od brzog i impulzivnog prekida. Većina djevojaka koje žele prekinuti vezu pokušavaju izbjeći razgovor licem u lice, pri čemu prave distancu stalno novim izgovorima. Partner je netko tko zaslužuje saznati istinske razloge za prekid pogotovo ako ste dugo zajedno.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.