x

Kako puca WC šolja "poštena ženo"? Spomenik joj digni, hljeba ne bi imala da ti nije Lune: Bivša zadrugarka oplela po Kiji jer je ispljuvala Đoganijevu!

Iako se u prvoj sezoni Zadruge suzdržavala da komentariše suparnicu Lunu Đogani, da li zbog pridobijanja glasova i kako bi sebe predstavila kao damu ili zbog nečega drugog, Kija Kockar je po Luninom ulasku u drugu sezonu rijalitija bila žestoka u izjavama.

Nerijetko je pljuvala Đoganijevu, a posljednji slučaj se desio zbog blogerkine pobjede. Kija je Lunine glasača nazvala degenericima, a pobjedu sramotom Srbije. Bivša Kijina drugarica sada je stala u odbranu Lune Đogani.

Jelena Krunić nema lijepe riječi za Kiju Kockar još od onda kada je ova po osvojenom prvom mjestu u Zadruzi 1 prestala da joj se javlja. Jelena je isticala kako je novopečenoj pjevačici slava udarila u glavu, a sada je izrevoltirana njenom pljuvačinom po Luni i njenoj pobjedi. 


Jelena Krunić i ovoga puta je jasno iznijela svoj stav, a Kiju je između ostalog, nazvala "kuj.m."

Jelena je na svom Instagramu objavila sljedeće: 

- Koliko ljubomore i sujete u tako maloj ženi i čovjeku. E, koga sam ja podržavala prošle godine, j.bo me konj. Pa spomenik, ku.o, da joj digneš jer hljeba ne bi imala da jedeš "poštena ženo". Kako puca WC šolja u hotelu, a? Joj, Fićo, Fićo, đavole. Kuš ku.o", napisala je Jelen Krunić prisjećajući se čuvene afere Kije Kockar sa Filipom Đukićem.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ekskluziva.a

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.