x

žestoko se posvađali

Kako te nije sramota da me pljuješ kao pjevača?! Snežana Đurišić napala Bosanca, odmah joj zaprijetio: Vodi računa!

U "Zvezdama Granda" došlo je do sukoba između Dragana Stojkovića Bosanca i Snežane Đurišić jer se njoj nije svidjelo na koji način je kompozitor komentarisao njeno pjevanje, pa ga je iste sekunde napala.

Za vrijeme emisije "Zvezde Granda", često dolazi do sukoba mišljenja među žirijem, pa su tako i česte svađe među njima. Ovaj put je došlo do verbalnog okršaja između Snežane Đurišić i Dragana Stojkovića Bosanca.


Naime, nakon što su kandidat i kandidatkinja izveli svoje numere, žiri je odlučio da su podjednako dobri zbog čega su oboje dobili maksimalan broj glasova, što ih je direktno odvelo u naredni krug takmičenja.

Kandidatima se prvi obratio Bosanac koji je takmičarki poželio dobrodošlicu i pozdravio njenog oca, koga poznaje odavno, a zatim je dao komentar na njeno pjevanje.


- Prva pjesma, dobro je to bilo, ali meni je zvučalo kao da pjeva Snežana, ali u malo lošijem izdanju - počeo je Stojković kada ga je koleginica prekinula.

Snežana je odmah napala Bosanca zbog svoje izjave.

- Kako te nije sramota da me pljuješ kao pjevača? Sram te bilo - uzvratila je Snežana.


Bosanac joj je odmah odgovorio, rekavši joj da vodi računa jer on nije Mili i da sa njim tako ne može da priča.

- Znaš šta Snežo, nisam ja Mili, vodi računa - pokušao je da joj odgovori Boske, kada ga je Sneža presjekla i rekla kako ne može da bude Mili, što je sve nasmijalo.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.