x

istraživanje

Kakve žene muškarci nikad ne varaju

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Male su šanse da pomisli na prevaru, ako posjedujete sljedeće osobine.

Saznanje da je dragi bio nevjeran je nešto sa čim niko od nas ne želi da se suoči. Ali, ako u toj nezavidnoj situaciji postoji išta što bi moglo da nas oraspoloži, onda je to vjerovatnoća da nas je prevario sa osobom koja izgleda lošije.


Prema posljednjim istraživanjima, koja su obuhvatila 4.000 ljudi, pokazalo se da većina nevjernih muškaraca i žena smatra svoje partnere privlačnijim od ljubavnica i ljubavnika.

Samo 30 posto muškaraca reklo je da ima ljubavnicu mlađu od partnerke, a 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, dok njih samo 25 posto ljubavnicu smatra zgodnijom i privlačnijom od partnerke.


Vjerovatno se u ovom trenutku pitate, šta je to u njihovim glavama?

Učesnici istraživanja rekli su da su ljubavnice mnogo pažljivije, brižnije, da ih pažljivije slušaju, a osim toga su i nenadmašno strastvene.

Kod žena je to ipak malo drugačije. Čak 50 posto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici zgodniji i privlačniji od njihovih stalnih partnera, a osim toga, to im je i jedan od presudnih razloga zašto su počinile taj grijeh.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.