x

Kalman Radio proslavio 20 rođendan! (GALERIJA)

Kalman Radio je povodom dvadeset godina rada i postojanja upriličio slavlje za svoje saradnike, a događaju su se odazvale i bh. estradne zvijezde. Veliki broj gostiju, prijatelja i estradnih ličnosti okupio se u Hotelu Hills gdje je obilježen veliki jubilej. 

Uz vrhunsku ekipu voditelja, ton majstora, tehničara Kalman je godinama rastao, vezujući za svoje frekvencije armiju vjernih slušatelja ali i poslovnih prijatelja koji su u Kalmanu prepoznali želju, emociju, potencijal i iskrenost što ga u cjelini činilo posebnim u odnosu na druge.


Već u prvim godinama svog rada, Kalman radio jednako su prihvatili slušatelji svih dobnih skupina, etnosa, obrazovnih nivoa, a sve ih je povezivalo njegovanje onih osnovnih ljudskih vrijednosti, na prvom mjestu.


Kalman, kako ističu njegovi uposlenici, kao prije svega narodni radio, u svom informativnom dijelu zadovoljava potrebe slušatelja za sadržajnim,objektivnim, zanimljivim informacijama iz svih područja života. Također, posebna se pažnja posvećuje njegovanju sadržaja od općeg društvenog značaja. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.