x

U OVAKVOM LUKSUZU UPRILIČILI SLAVLJE

Kamin, mermerne stepenice, savršena dekoracija, bazen: Pogledajte vilu porodice Đoković, bajkoviti kadrovi ostavljaju sve bez daha!

Porodica Đoković dobila je najljepšu moguću vijest u toku dana, pošto je najmlađi od trojice braće Đorđe Đoković postao otac. Tim povodom upriličili su veliko slavlje, a kadrovi iz luksuzne vile ostavljaju sve bez daha.

Porodica Đoković uveliko slavi Aleksandrovo veselje u Rumi, a na društvenim mrežama su isplivale fotografije koje pokazuje i kako su ukrasili porodični dom u Vojvodini.

Naime, čuveni teniser Novak Đoković je, uz pomoć svoje porodice, u selu Pavlovci u Vojvodini svojevremeno napravio vilu, koja svojom veličinom ostavlja bez teksta, dok ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.


Đokovićeva oaza mira smještana je u živopisnom selu Pavlovci, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Porodici Đoković bilo je izuzetno značajno da vikendica bude izgrađena u prirodi, pa su zato odabrali zelenilo skriveno daleko od očiju javnosti.


Pored glamuroznog bazena nalazi se bijela dekoracija, stolovi sa bijelim stolnjacima, palme, kao i baloni u bojama naše zastave.

Unutrašnost vile odiše neverovatnim lukuzom, pa se može videti kamin veoma zaniljivog dizajna, ali i mermerne stepenice.

Inače, na ideju da se izgradi oaza mira u Vojvodini došao je Novakov otac Srđan, koji je želio da se čitava porodica Đoković jednog dana odmara na jezeru.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.