x

KANI SUZO je nova pjesma Adnana Babajića, a oni koji su IZIGRANI U LJUBAVI će se odmah prepoznati u njoj! (VIDEO)

Adnan Babajić koji se smatra jednim od boljih vokala narodne muzike napokon je predstavio novu pjesmu koja nosi naziv "Kani suzo". Pobjednik "Operacije trijumf" je odlučio da se vrati na velika vrata, pa je spot urađen u saradnji sa najpopularnijom video produkcijom "IDJ Videos". Numera je posebno obradovala sve njegove dosadašnje pratioce, a koliko cijeli projekat ima potencijala pokazuju i pozitivni komentari kojima je zadobio nove ljude koji ga pamte od vremena kada je osvojio pobjedu u muzičkom takmičenju. Pjesma "Kani suzo", može se reći, kao da je stvorena za muškarce koji su izigrani i razočarani u ljubavi. 


Iako su muškarci kroz pjesme većinom predstavljeni kao egoisti, nova pjesma Adnana Babajića "Kani suzo" nam govori o tome da i oni znaju biti ranjeni i povrijeđeni. 

Ljubav nekada zna da nanosi i bol, a čak i kada volite nekada je dobro reći "zbogom", krenuti novim putem kako bi bol prestala, a Adnan nam upravo to kazuje kroz novi singl. 

Tematika će se dopasti i pripadnicama ženske populacije, a sami ritam podiže atmosferu i obećava dobre žurke. 

Inače, tekst i muziku za ovu pjesmu je radio upravo sam Adnan Babajić, a aranžman Saša Đurić. Za mix je bio zadužen Ratko Stojanović, a sve je snimano u MusicLab Recording Studio u Chicagu. 

Adnana zapratite i putem njegovim društvenih mreža Facebooka i Instagrama: 

https://www.facebook.com/adnan.babajic

https://www.instagram.com/adnanbabajic/



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.