x

Kantautorka Biljana Obradović Bixy: Ne dopada mi se muzika Južnog Vetra!

Nenad Škundrić nedavno je počeo sa novom radijskom emisijom koja se zove "SVE PO SPISKU SA ŠKUNDRIĆEM". Emisija se emituje u sklopu kompanije TOP MEDIA koja sadrži čak pet net radio stanica, kao i televiziju. S obzirom na to, da je u pitanju net priča, granice za slušanje ovih radio stanica ne postoje i bukvalno se mogu slušati u cijelom svijetu, kao i televizija. Plan ljudi koji rade na ovom projektu, računajući i Škundrića je da postanu lideri kada je ova vrsta posla u pitanju, i na tome aktivno rade. 

U prvoj emisiji, Škundriću je gost bila mlada kantautorka Biljana Obradović Bixy koja je između ostalog izjavila da ne podnosi muziku Južnog Vetra, da se njoj to ne dopada i da se izvinjava ljudima koji su poštovaoci takvog muzičkog pravca.

Da li će na ovu izjavu odreagovati pjevači koji su potekli iz ove muzičke kuće i postale velike zvijezde ostaje nam da vidimo.

Iako je bila prva emisija, oborila je sve rekorde slušanosti, a u prilog tome govori i nekolicina firmi, kompanija i ostalih koji žele da se reklamiraju baš u Škundrićevoj emisiji.

Biljana Obradović Bixy je premijerno objavila pjesmu "Odlazim sad" koju je upravo promovisala u Škundrićevoj emisiji, koji je još jednom dokazao da je neprevaziđen kada su talenti u pitanju i da gotovo i ne postoji profesija kojom ne može uspješno da se bavi, što je za svako poštovanje.

U nastavku teksta donosimo vam link nove pjesme Biljane Obradović Bixy, kao i link net radio stanice VIBE putem koje možete pratiti Škundrićevu emisiju provokativnog naziva i provokativnih pitanja. Inače, emisija se emituje svakog četvrtka od 19h do 23h, a Ekskluziva je i glavni medijski prijatelj iste. 

Link VIBE net radio stanice je http://gamecraft.me/test/   , a sve ostale informacije možete dobiti i putem njihovog portala http://topmedia.rs/ 

 

(Ekskluziva.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.