x

još jedno priznanje

Kao da sam ponovo postao svjetski prvak: Mirza Pramenković izabran za GLAM LIČNOST DECENIJE!

U Sarajevu je obilježeno 10 godina postojanja Hayatove emisije 'Glam Blam', a na gala partiju održanom u Hotelu Hills među zvanicama su se mogle vidjeti brojne poznate face iz raznih sfera života. Voditeljica i urednica emisije Mirza Vranj na čelu sa Hayat televizijom je tom prilikom svojim gostima uručila priznanja za ostvarene uspjehe i Glam događaje, a koji su godinama unatrag ispraćeni kroz ovu emisiju.

Pojavljivanje Mirze Pramenkovića, svjetskog  prvaka u kickboxingu u teškoj kategoriji bilo je sasvim očekivajuće budući da je postigao jedan od najvećih uspjeha za našu državu kada je ovaj sport u pitanje. Bosna i Hercegovina je zahvaljujući ovom perspektivnom sportisti zauzela prvo mjesto u svijetu, što nije mala stvar. To je itekako Glam događaj, no Mirza tu nije stao, budući da u svom ormaru ima priznanje Sportista godine, Idol mladih sportista BiH, Specijalnu nagradu za doprinos i razvoj sporta BiH. Uz to, kada pogledamo kako iza sebe ima 12 zlatnih medalja, tri predstave i četiri kratkometražna filma, te vlastitu školu kickboxinga onda zaista možemo biti ponosni na omladince kao što je Pramenković. 

Ekipa Glam Blama  je ispratila sve njegove uspjehe, prepoznala kvalitet, te je njegova biografija jedna od najpozitivnijih tema koja se provlačila kroz emisiju, što je bilo više nego dovoljno da na velikom gala partiju upravo Mirza Pramenković bude izabran za GLAM LIČNOST DECENIJE. Pramenkoviću je ova nagrada uručena pred zvanicama i najzvučnijim imenima kao što su: Nina Badrić, Željko Samardžić, Branko Đurić Đuro i mnogi drugi.

- "Velika mi je čast što sam bio dio ove veličanstvene i prelijepe priče. Koristim ovu priliku i da se zahvalim Hayat TV kući kao i direktoru gospodinu Elviru Švrakiću, koji su me uvijek pratili u svemu i bili uz mene. Sretan 10. rođendan Glam Blam emisiji, čestitke Mirzi Vranj na uspjehu, istrajnosti, ažurnosti i trudu koji ima iza sebe. Želim im još mnogo mnogo uspješnih godina, kao što su bile i ove do sada. Naravno, posebno sam sretan i neopisivo iznenađen priznanjem koje sam dobio od ekipe Glam Blama - "GLAM LIČNOST DECENIJE". Čak  sam prilikom uručivanja priznanja bio pod toliko velikim emocijama da ih poredim sa onim sa osvajanja svjetskog prvenstva", istakao je Mirza Pramenković. 

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.