x

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Branislav Lečić i Nina Radulović se posvađali zbog Atine Ferari?

Malo je falilo da vašarska plesačica Atina Ferari ugrozi brak voditeljke i glumca. Kako saznajemo, Branislav Lečić (59) imao je pravu dramu kod kuće kada je njegova supruga Nina (29) vidjela fotografiju na kojoj mu starleta Atina Ferari (22) sjedi u krilu!

Nina je zahtijevala da joj Leka objasni šta to radi sa vašarskom plesačicom koja se na sva usta hvali da je zavela mnoge oženjene poznate muškarce.

 

Kada smo je pozvali, Nina nije krila razočaranje.

 

- Znate kako, pitala sam ga o čemu se radi i objasnio mi je - rekla nam je s dubokim uzdahom i poslije kraće pauze nastavila:

 

- Ta fotografija je nastala na snimanju jedne emisije. Poznato je da se osobe raznih profila slikaju s mojim mužem kako bi ostvarile tzv. transfer imidža u javnosti, jer se zna ko je i šta je Leka. Tako se dotična osoba, koja dobro poznaje tehnike transfera, slikala s njim. I to je sve. U potpunosti vjerujem mom Leki!

 

- Dotična gospođica me uopšte ne zanima. Ne znam čime se bavi. Ne želim da govorim više o dotičnoj - rekla nam je Nina razočarano, nijednom ne izgovorivši Atinino ime.

 

ONA U KLIN, ON U PLOČU

 

Atina: Leku poznajem baš dugo

Iako se javno hvalila da je „lupila mnogo recki sa poznatima“, Atina je ovaj put bila tajanstvena: „Leka i ja se znamo od ranije i veoma smo dobri prijatelji. I tu stavljam tačku“. 

 

Leka: Zar vjerujete toj osobi?!

- Pristajem da se slikam sa svima koji mi priđu. Nisam ni znao ko je ona - izjavio je Leka za „Blic“, a kad smo mu rekli da se Atina hvalila da su bliski, bijesno je poručio: - Da li stvarno vjerujete toj osobi? Neću o njoj više da kažem ni riječ!

 

Skandalozna i beskrupulozna

Atina Ferari je iz rijalitija „Parovi“ izbačena nakon skandalozne izjave na račun preminule djevojčice Tijane Jurić. Po izlasku je spopadala „orliće“, ali bezuspješno.

(Blic.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.