x

ČUPAVI MODNI PRIJATELJI

Kaputi koji su najpoželjniji komad i ove zime

U posljednje vrijeme, za dnevnu varijantu, ukrstile su se teme sporta, mode i komfora, a bio to modni prekršaj nekima ili ne, upravo je tedi kaput česta pojava u ovakvom spoju

Nema boljeg spoja za hladno vrijeme od modernog i toplog kaputa.

Tedi kaputi, kojeg mnoge poznate ličnosti obavezno imaju u svom ormanu, su doživjeli veliku popularnost još 2013. godine i od tada se na ovaj ili onaj način uvijek dokopaju prvih mjesta na listi omiljenih zimskih komada.


Ovi čupavi modni prijatelji su se već skoro 10 godina provlačili na revijama raznih dizajnera, ali i u mnogobrojnim manjim brendovima i radnjama. Njegovo porijeklo je, kako smo i mogli da naslutimo zemlja mode, revija, velikih dizajna i kreative, Italija

Ima ih u raznim dužinama, ali su uglavnom veće veličine, tačnije over-sajz tip odjeće. Nosili su ih neka od najpoznatijih lica što je inspiriralo ljude širom svijeta da ih nose i prihvate.


Novo doba sa sobom donosi nove trendove. U posljednje vrijeme, za dnevnu varijantu, ukrstile su se teme sporta, mode i komfora, a bio to modni prekršaj nekima ili ne, upravo je tedi kaput česta pojava u ovakvom spoju.

Razmotrite ideju da kupite neki od ovih modelau u interesantnoj boji kao što je recimo crvena. Da li će osvojiti i narednu zimu ili će ga u takmičenju nadmašiti neki nov i potpuno drugačiji trend - ispratićemo, a dotle ponosno nosite vašeg "tedija".


Izvor: avaz.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.