x

nije prećutala

Karić iznio sve detalje njihove veze, a sad se oglasila i Kija: Reagovala na njegovu priču da joj je završio stan!

Kristina Kija Kockar oglasila se nakon što je Stefan Karić objelodanio detalje njihove afere iz 2017. godine, tokom trajanja prve sezone "Zadruge", s posebnim osvrtom na njegovu opasku da joj je "pomogao da kupi stan".

Stefan je u intervjuu za "Hit Informer" priznao da je bio sa Kijom, prije nego što je ona postala takmičarka "Zadruge", a da ju je zapazio baš na TV ekranima.

- Nas dvoje smo se upoznali preko Instagrama. Tada sam bio kod kuće, nosio sam nanogicu i gledao sam "Zadrugu" kad je ona posjetila Slobu u rijalitiju zajedno sa Anabelom Atijas. Tad sam je zapazio. Počeo sam da joj lajkujem slike, pa i ona meni i zapratili smo se.


- Možda sam ispao džukela i iskoristio sam trenutak njene slabosti dok je gledala Slobu kako je vara s Lunom. Tješio sam je... Među nama sve se spontano dogodilo, nikad nismo bili zvanično zajedno, nismo bili ni kombinacija, ali smo prijali jedno drugom. Viđali smo se dva-tri mjeseca, do njenog ulaska u rijaliti. Ispada da sam se viđao s njom dok je bila sa Slobom u braku, ali se ona u svojoj glavi već razvela od njega - rekao je Karić i dodao da je Kiji tada pomogao da kupi stan.


- Završio sam joj da kupi stan, vidim da je srećna i zadovoljna i da je zavoljela Zvezdaru. Kiju nikada više nisam sreo iako živi dvije ulice od moje kuće.

Sada se oglasila i Kija.

- To se zove preporuka. Znaš nekog ko prodaje i uputiš drugu osobu. Otišla sam i kupila stan. Hvala na preporučenom. Divan je. Ostatak eseja ne komentarišem. Niti ću - poručila je Kockareva.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.