x

Karić napisao pismo ocu Osmanu: Mnogo mi se zgadila i ne mogu da je gledam!

Zadrugar Stefan Karić odlučio je da napiše pismo ocu Osmanu Kariću, što je i uradio u spavaćoj sobi na krevetu. Naime, Karić se u pismo osvrnuo na sve što mu se desilo za ovo vrijeme koje je proveo na velelepnom imanju.

Stefan se u pismu obratio svojim bližnjima, dotakao se ljubavne romanse sa Ivom Grgurić, a onda je imao poseban deo kojim je Osmanu poručio šta treba da uradi.

Podsjetimo, ljubavna romansa između Grgurićeve i Karića nedavno se završila zbog konstantnih nesuglasica u vezi. Stefan nije štedio riječi za Ivu, te je otvoreno priznao koliko mu se zgadila, kao i da smatra da je sve uradila zarad igre na koju je nagovorio Lepi Mića.

Karić je takođe i priznao pred svima da je između Ive i njega vladala samo hemija, kao i da nikada nije bio zaljubljen u nju, što je zadrugarku veoma povrijedilo.


Pročitajte pismo u cjelosti u nastavku:

Gdje ste Karići, šta se radi? Nadam se da ste svi dobro, da imate sve šta vam treba. Okili nadam se da ste sa kevom u dobrim odnosima i dalje, da se niste nešto podžapali i vidi da svi đodete za Novu godinu! Vjeruj mi da kapiram sve šta misliš, ali ovdje mora čovjek sa nekim da se druži , mnogo je zaj*bano, dosta stvari se ne vidi na TV-u. Ne bi vjerovao koliko lažnih frka i priča 80%. Nisi trebao ništa da pričaš ovoj psihijatriji, jer samo može problem da mi napravi ovdje. Ne treba ona da zna šta ti misliš, a što se tiče Ive, nisam mogao više da izdržim to njeno foliranje, mnogo je loš čovjek i Mićin igrač. Da, kapiram da je to dobro za mene i za rijaliti, ali opet ja sam taj koji mora da je trpi, spava pored nje i da je ljubim, a vjeruj mi da mi se mnogo zgadila, ne mogu da je gledam. Idem ovako sam pa koliko ostanem - ostanem!


Ovdje koliko je bitno da se što duže ostane, koliko toliko normalan, poslije svega ovoga, džaba mi poslije i pare, ako budem lud. Opet se ne kajem što sam ušao ovdje, što sam po stoti put shvatio na šta su ljudi sve spremni zarad popularnosti i love, vjeruj mi da ih sve čitam kao bukvar i da se pravim lud. Bitno mi je samo da me vi podržavate i niko više. I pazi šta radiš i pišeš po Instagramu. Vidi samo da mi nabavite neko odijelo za Novu godinu i vidi neko da ne bude klasično nego sportsko, da nije široko. Kaži Komiranom da ode do Žuće i uzme košulju bijelu neku dobru, zna on veličinu. Zovi Voju za pravljenje odijela, on ima nekog dobrog lika koji pravi. Volim vas sve najviše na svijetu!

.

.

.

.

.

.

.

.

(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.