x

Karić uništen: Ostavljao je pokojnu Dijanu kod ljekara pa odlazio kod Milice Kemez na kombinaciju!

Žestoka rasprava Ive Grgurić, Ivane Šopić i Stefana Karića obilježila je čitav dan u emisiji "Gledanje snimaka", a zadrugar je ponovo po svaku cijenu pokušao da se ogradi od svoje ljubavi sa Ivom - mnogi misle, pod direktivom sadašnje djevojke Šopićeve.

Tom prilikom, Stefan je priznao da u rijalitiju glumi i da nije iskren, te da mu je bio jedini cilj da se samo domogne svog cilja.

- Kome je djevojka bila, bre?! Nemojte da se sprdamo ovdje, to je sve bila rijaliti zaj..ancija. Vjerujte mi da glumim i da sam glup, to sam sto puta rekao, i da sam cava, dobro sam mnogo toga izglumio da bih došao do svog cilja. Došao sam do svog cilja, dobio sam što sam želio, hvala svima koji su me podržavali - šokirao je Stefan svojim odgovorom, poslije čega se povela polemika o tome da li su i suze za pokojnom misicom Dijanom Milojković bile lažne, kada je poznato da ju je varao sa Milicom Kemez.


U prilog tome govore i izjave dobro obaviještenog izvora, koji je insistirao da ostane anoniman.

- Milica se viđala sa Stefanom kada je on vodio pokojnu Dijanu na terapije u Sremsku Kamenicu. Tada bi odlazio u Novi Sad. Kemezova je znala da je on zauzet, ali nije znala o kome se radi. Kada je sve to vidjela u medijima, osjećala se baš loše. Rekla je da će pokušati da sakrije to u "Zadruzi" jer se bojala osude javnosti, ali je na kraju sve izašlo na vidjelo - rekao je izvor blizak Kemezovoj, koji je želio da ostane anoniman.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.