x

ima se, može se

Karići se šire: Bogoljub gradi 10 apartmana u Herceg Novom, sin Nebojša vilu na Dedinju!

Bogoljub Karić proširio je spisak nekretnina u svom vlasništvu. Biznismen, kako saznajemo, privodi kraju radove na izgradnji luksuznih apartmana u Herceg Novom, u mjestu Topla u koje je uložio približno deset miliona eura.. Pored toga, njegov sin Nebojša uveliko gradi vilu na Dedinju od tri hiljade kvadrata za koju je dao oko tri miliona eura.

Poznato je da su Karići jedni od najimućnijih porodica u Srbiji, te da posjeduju veliki broj nekretnina. Osim Beograda, omiljena lokacija im je i Crna Gora, odnosno Herceg Novi gdje su i ranije imali kuću koju su prodali 2008. Prije nekoliko godina, kada se vratio u Srbiju, Bogoljub je odlučio da izgradi porodični objekat u Herceg Novom, odnosno u Toploj, u blizini Zavičajnog muzeja, saznaje Kurir.


U pitanju je luksuzna vila koja se prostire na 1.900 metara kvadratnih i koja sadrži deset apartmana, pomoćnu kuću, a napravljen je i bazen pored velikog dvorišta. Gradnja, koja je počela prije otprilike četiri godine, privodi se kraju, te će Karići moći da uživaju u svom ljetnjikovcu već ovog ljeta. Interesantno je da Bogoljub ne planira da izdaje apartmane, već da se tu okupi njegova mnogobrojna porodica - djeca, braća i sestre, njihova deca, prijatelji. Upravo zato je riješio da sagradi deset apartmana kako bi svaka porodica imala svoju privatnost i komfor, a da opet budu blizu jedni drugih.


Karići su inače jako vezani za Herceg Novi, a prije Bogoljubovog odlaska u Rusiju, tamo su redovno boravili. U međuvremenu su tamo iznajmljivali smještaj ili boravili u hotelima, ali sada konačno imaju svoj dom.

Kurir je došao u posjed fotografije vile koja zaista izgleda luksuzno, a posebnu pažnju privlači "beskonačni" bazen koji gleda na ulicu i plažu. Kuća je ograđena kapijom i video nadzorom, a svaki od deset apartmana ima svoju terasu opremljenu baštenskim namještajem. Karić je kako Kurir piše u ovu investiciju uložio oko deset miliona eura, a još pola miliona je dao za opremanje prostorija i namještaj je već počeo da stiže.


Navodno, po pisanju crnogorskih medija od prije nekoliko godina, Bogoljub planira da izgradi i ugostiteljski objekat za koji se čekaju papiri.

Pored ove nekretnine, porodica biznismena se širi i u Beogradu. Njegov sin Nebojša privodi kraju izgradnju vile na Dedinju, tik pored vile "Jelena". Nakon što se nasljednik Karića oženio izabranicom Ksenijom prije tri godine, u dogovoru sa ocem je počeo rad na svom domu. Budući da Nebojša ima poslovne obaveze u inostranstvu i da tamo boravi sa porodicom, nije mu se žurilo sa izgradnjom. Ipak, sudeći po fotografiji, radovi su pri kraju i ostali su neki od sitnijih detalja da se završe kako bi mogli da se usele.

Inače, ova vila od tri hiljade kvadrata ima dva sprata, pomoćnu kuću, bazen, a trenutno se radi na izgradnji garaže. Za ovu nekretninu Nebojša je dao oko tri miliona eura, a namještaj je naručen iz inostranstva.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.