x

Karirani kaput kao neprolazni zimski komad

Iako je kaput vanvremenski komad odjeće, ipak modni brendovi ne propuštaju priliku da nas svake godine obraduju nešto drugačijim modelom, dezenom, dužinom. Mnogi se najčešće odlučuju za one klasične - u crnoj, bež, boji karamele, a ako ste malo odvažniji, odabrat ćete model sa kariranim printom.

Iako je ovaj dezen uvijek u trendu, a karirani motiv koji se nosi iz sezone u sezonu, u svijet kaputa je ušao prošle godine "na mala vrata", a onda stekao ogromnu popularnost.

Karirani kaput nosiv je i u dnevnim, sportskim, ali posebno u elegantnim varijantama odjevnih kombinacija.

Ovo su neki od najpopularnijih modela.

"Oversize" kaput

Kaput koji djeluje za bar dva broja veći, u bež kombinaciji sa efektnim kvadratima golublje sive, odlično se uklapa uz dnevne odjevne kombinacije.

U neutralnim tonovima

U neutralnim tonovima, od sive do smeđe, kaput koji savršeno pristaje uz uske pantalone i duboke čizme sa debelim đonom.


Klasični karirani dezen

Ako ste jedna od smjelijih osoba, koja rado nosi jarke boje u toku zime, crveni karirani kaput daće poseban pečat svakoj vašoj kombinaciji.

Velika dugmad kao poseban pečat

Klasičan plavi kaput, kome poseban šarm daju velika dugmad. Savršeno se uklapa i sa suknjama u drugim nijansama.

U nijansama boje sunca

Za one koji bi da i zimskim odjevnim kombinacijama daju pečat ljeta, tu su i karirani kaputi u žutim nijansama.


Neobična kombinacija boja

Prilično neobična kombinacija, ovaj kaput ima i veliku dugmad, karirani dizajn, a još je i oversize. Odabrat će ga samo one najsmjelije.

Kaput sa velikom kragnom

Ovaj, po svemu poseban kaput, liči na mantile koji su britanski klasični odjevni komadi. Malo ispod koljena, sa naboranim rukavima, svakoj kombinaciji dat će poseban pečat.

Šareni kaput za buntovne dame

Ukoliko ne volite tamne nijanse, koje uglavnom preovladavaju u zimskim kombinacijama, šareni kaput je pravi izbor za vas.

Idealno se uklapa sa patikama i dječačkim farmerkama, prenosi Telegraf.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.