x

ČESTITKE PLJUŠTE

Karleuša i Duško proslavili 14 godina braka: Ovo su uslikani ljubavni momenti! (Foto)

Pop zvijezda Jelena Karleuša i bivši fudbaler Duško Tošić jučer, 28. juna, proslavili su 14 godina braka i ljubavi iz koje imaju kćerke Atinu i Niku.

- Duško je čovjek mog života. On je sve ono o čemu sam potajno maštala - rekla je Jelena nakon spektakularnog vjenčanja.

U godinama koje su uslijedile nakon vjenčanja bilo je poslovnih prepreka i trzavica, baš kao i u njihovom pivatnom životu, ali je ljubav definitivno ono što ih je održalo. Iako se spekuliše o njihovom braku, fudbaler o privatnim stvarima ne priča javno, dok Jelena rijetko govori o tome.


- Nisam se razvela, sa Duškom je sve okej - izjavila je nedavno pjevačica.

Duško se više ne bavi fudbalom profesionalno, već je sada fudbalski menadžer, te je češće u kući na Dedinju sa svojom porodicom, o čemu svjedoče i njegove fotografije na Instagramu.


Karleuša i Tošić se već neko vrijeme ne prate na Instagramu, a zajedničke fotografije uklonili su sa ove mreže. Kako Jelena kaže, razlog je jer Duško ne želi da gleda njene objave.

- On je odavno odlučio da ne želi da se nervira, niti da gleda ono što kačim na Instagram. Ne želi da zna, ne želi da vidi. Upoznao me je kao smjernu domaćicu koja se nikada nije provokativno oblačila i onda se desila neka nevjerovatna promjena - rekla je pop zvijezda ranije.


Godinama paparaci nisu uspjeli da uslikaju Jelenu i Duška zajedno, jer su se "vješto krili". Tošić je bio na Jeleninom nastupu u Beogradu za doček 2022. godine, ali se nije eksponirao, pa je u jutarnjim časovima objavio snimke sa slavlja.

Takođe, prošlog ljeta Duško je među posljednjima, čak i nakon Jelene, kako ne bi privlačio pažnju, došao na jedan prijestonički splav gdje je njegova supruga imala nastup.


Podsjetimo, Jelena i Duško izgovorili su sudbonosno "da" na Vidovdan, 28. juna, 2008. godine. Ubrzo nakon vjenčanja dobili su prvu kćerku Atinu. Na isti datum kada se rodila Atina, godinu kasnije rodila se druga nasljednica, Nika.

Atina i Nika su kruna Jelenine i Duškove ljubavi i oni su veoma ponosni na svoje nasljednice koje su izrasle u predivne djevojčice i svoje roditelje učinile potpunim i srećnim.


Jelena se udala u vjenčanici sa "Svarovski" kristalima, koja je bila teška 5 kilograma i ukrašena sa 17 metara bijele svile. Do oltara u u obliku srca, od nekoliko hiljada bijelih ruža, dopratio ju je otac Dragan Karleuša.

Jelenine i Duškove zajedničke fotografije koje su obrisali pogledajte u ovom članku.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.