x

leti perje

Karleuša ima još žešću poruku za Obradovića: Boško, jesi homos.ksualac! Politiku ostavite ozbiljnim igračima!

Pjevačica Jelena Karleuša, koja je prozvala lidera Dveri Boška Obradovića da je homos.ksualac, ponovo se oglasila na Instagramu, ovaj put sa još žešćim reagovanjem na njegov odgovor njoj.

Napisavši, najprije, da ne može da reaguje na "odgovor" Obradovića, i te kako je imala šta da mu poruči. A njen odgovor, kao i Obradovićev prethodno, prenosimo u cjelosti:

- Stvarno ne mogu da ne reagujem na "odgovor" Boška Obradovića koji tvrdi da sam ga uvrijedila time što tvrdim da je homos.ksualac, a zatim u prepoznatljivom stilu nastavio sa bujicom uvreda i zamjena teza. Obratiću se opet direktno:


"Boško, biti homos.ksualac nije uvreda. To je nešto s čim se rodite. Ako niste homos.ksualac kako tvrdite, pokušajte da se na minut stavite u kožu jednog. Političar ste, kako kažete? Pa i Hitler je bio takav političar. Koja vjera, koji to Bog, koja magija i psihički poremećaj vam je dao za pravo da nekome dajete ili oduzimate pravo na život i rad, na šetnju ako mu se šeta?!


Ko ste vi Boško da nekome govorite da je podoban ili ne, bolestan ili ne?! Ovo nije nacistička Njemačka, Boško. Ovo je Srbija, zemlja svih svojih građana! Ko ste vi? Evo ja ću vam reći ko ste vi da ne bi više živjeli u zabludi. Vi ste Boško jedno veliko ništa. Farsa. Biznis i interes. I nema potrebe da me vrijeđate, u vašoj "tradicionalnoj i verskoj Srbiji" je dosta bilo vrijeđanja i ponižavanja žena! Mi nismo inkubatori vaše tradicionalne sperme već ravnopravni građani! Nas ne tuku i ne vrijeđaju i ne siluju homos.ksualci, već oni koji kao i vi sebe nazivaju normalnim muškarcima koji žene tretiraju kao građane drugog reda, koje služe kao krpa za po kući! Dosta ste zla učlinili!! Ne petljajte Boga u vaše pomije!


Hitler je bio pobožan, sada mu Bog i onaj crveni čika sa rogovima prave "malu djecu" jer nije bio dobar kao i vi sada. Evo ja kao malo uticajnija osoba od vas, kod ovog zloupotrebljenog naroda, kažem - nećete vala ni vi šetati! Ne dam vam dozvolu. Neće p.der šetati? Molim? Neće mali Boško šetati. Da vidi kako je to kad mu se ne da da truje moj grad mržnjom. Idite Boško tamo odakle ste došli i bavite se poljoprivredom. Pomozite Srbiji. Politiku ostavite ozbiljnim igračima, ovim koje ste pomenuli u izlivu strasti...I da. I dalje tvrdim da ste homos.ksualac. To je kompliment za kraj", napisala je Karleuša uz emotikon srca na kraju.

.

.

.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.