x

obrt

Karleuša ispalila Viki za uređenje vile na Dedinju: Miljkovićevu blokirala i dekintirala, a evo koja je bila glavna Duškova uloga!

Jelena Karleuša odustala je od angažovanja firme Viki Miljković i njenog supruga Dragana Taškovića Tašketa, koje su ona i njen još uvijek zakoniti suprug Duško Tošić unajmili da im renoviraju i urede novu vilu na Dedinju, u koju se ona nedavno preselila sa kćerkama.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskom plavokosoj pjevačici, iako se duže vreme govorilo da je dogovor između njih dvije postignut, do ove saradnje nije došlo, a kao dva moguća razloga spominju se Jelenino napuštanje žirija u takmičenju "Zvezda Granda", ali i to što su u međuvremenu Karleuša i bivši fudbaler odlučili da stave tačku na svoj brak.


Po riječima našeg izvora, glavne pregovore o projektu uređenja vodili su Taške i Tošić, i to usmeno, a onda su oni svoje supruge obavještavali o toku dogovora i prijedlozima, s čime se Jelena uvijek u većoj mjeri i slagala, s tim što je imala i neke svoje specijalne želje i zahtjeve, koje je njen suprug kasnije predočavao Vikinom suprugu. Zajednički dogovor je bio da, kada se sve usmeno dogovore i usaglase sve detalje saradnje, Viki i Taške stave na papir približnu sumu, a da se zatim potpiše zvanični ugovor i parafiraju sve tačke dogovora.


Međutim, zbog već pomenutih razloga, ali i pandemije koronavirusa i ostalih nepredviđenih okolnosti, uređenje vile se odužilo, došlo je do promjene planova i vizije kako JK vidi svoj dom, tako da je od ove saradnje odustala. Ona o tome nije zvanično obavijestila Viki, koja ju je više puta uporno zvala, ali joj se ova nije javljala na telefon, a nedavno ju je i blokirala na društvenim mrežama, tako da njih dvije više nemaju nikakav kontakt, dok se Duško, i prije nego što je Jelena obavijestila javnost da je njenom braku došao kraj, odlučio da se iz ove priče potpuno povuče i sve te detalje prepusti Jeleni.


Da do saradnje nije došlo, nedavno je potvrdila i sama Viki.

- Istina je da su samo uslovno Duško i Taške razgovarali u vezi s preuređenjem njihove vile. Mi smo uradili projekat i to je još u fazi priprema. Ali ne desi se uvijek realizacija. Prosto neke okolnosti vam poremete želje i planove, pa se tako ni ta saradnja nije ostvarila. Nikad se ne zna. Bitno je da smo svi živi i zdravi - rekla je Viki za domaće medije.

"Od ugovora do komfora" parola je Violetine firme, ali u ovom slučaju od komfora očigledno nema ništa jer JK nije potpisala ovaj ugovor.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.