x

koncert pod vedrim nebom

Karleuša jača od kiše i lažne dojave o bombi: JK priredila neviđeni spektakl u Banjaluci! (Video)

Banjaluka je dugo čekala veliki koncert Jelene Karleuše, a sinoć se to napokon desilo. JK je pod otvorenim nebom priredila neviđeni spektakl. Svi su fascinirani onim što je pjevačica priredila, a ponajviše njenom energijom i zanosnom figurom. Kiša i nevrijeme nisu rastjerali publiku, naprotiv, sve je doprinijelo još luđoj i nezaboravnijoj noći, a čak i lažna dojava o bombi nije pomjerila, niti omela događaj. 


Pop zvijezda Jelena Karleuša nastupila je sinoć u Banjaluci gdje je napravila spektakl kakav publika tamo do sada nije vidjela. JK je, kao što se i očekivalo, svojim autentičnim nastupom, stajlingom i pojavom ostavila sve bez daha.


I ovoga puta, Jelena se potrudila da sve izgleda svetski, te je na sceni uz nju bilo nekoliko igračica koje su sa njom plesale uz neviđenu scenografiju i specijalne efekte. Sve je "sijalo od magije", pa tako i Swarovski kristali na Karleuši od kojih je bio sačinjen minijaturni bodi za nastup, a uz to je nosila i bijele dugačke čizme.


Banjalučani su i očekivali da će prisustvovati nastupu kakav do sada nisu vidjeli, a o tome svjedoče brojke posjećenosti od nekoliko hiljada ljudi, kao i to da je oboren rekord. Iako je padala kiša i vremenske prilike nisu bile idealne, publika, a ni Jelena, nisu odustali od nestvarne atmosfere u kojoj su zajedno učestvovali.


Pred kraj nastupa, stigla je dojava o bombi. Međutim, policija je ipak dopustila da se posljednjih pet minuta završi u nestvarnoj atmosferi koja je trajala tokom cijele noći, te nisu prekidali Jelenu u pjevanju. Ispostavilo se da je dojava bila lažna, a iz policije je saopšteno da njihovi pripadnici rade na rasvjetljavanju ove prijave i otkrivanju onog ko ju je uputio.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.