x

skandal u najavi

Karleuša javno ponizila Cecu, Daru i Anu kao niko do sada: Dr.girane falširaju i bauljaju po podu!

Jelena Karleuša putem svog Instagram profila potkačila je svoje nekadašnje prijateljice Anu Nikolić i Daru Bubamaru, rekavši da svojim nastupima izazivaju zgražavanje i podsmijeh kod publike, kao i da na pogrešan način pokušavaju da ožive svoje karijere.


U posljednje vrijeme su sve češće uvrede na Jelenin račun od strane njenih nekadašnjih estradnih drugarica, poput Ane Nikolić i Dare Bubamare, a Karleuša je sve vrijeme mudro ćutala.

Međutim, mala od skandala nije mogla da ostane nema na prozivke svojih koleginica, te se oglasila na svom Instagram profilu i tom prilikom priznala da joj je žao koleginica, a čak je navela i razloge zbog čega je to tako.


– U posljednje vrijeme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih “estradnih umjetnica”, kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem… Ali onda, dok ih gledam kako dr.girane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smije ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, “umom” i tijelom bez fotošopa… Ili po raznim negledanim rijalitijima oživljavaju propale karijere za malo parica noseći vunene kape i kineske implante za grudi ugrađene u d..eta – nešto mi bude žao – počela je Karleuša, pa dodala:


– Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede, jer uz te tekstove uvijek ide njihov i snimak ili slika i ja prosto ostanem bez teksta (Ova nevjerovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Vjerujte, samo je privremeno stanje) – zaključila je Jelena Karleuša.


Podsjetimo, Ana je potkačila Jelenu nazvavši je “estradnom privrednicom bez pokrića i rezultata”, dok je Dara osula paljbu po Karleuši zbog dokaza koje je ona iznijela kako bi potvrdila da je Darina nova pjesma “Koka roka” zapravo bila napisana za njen dugoiščekivani album.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.