x

brutalan rat se nastavlja

Karleuša: Lukas je bolesna n.rkomančina! Aca: Šta ćemo s vaterpolistom koji je uslikan dok izlazi iz tvoje garaže?

Nakon što je u medijima osvanuo naslov "Lukas otkrio šok detalje: Karleuša, sjeti se šta si radila sa crncem iz Duškovog tima", Jelena je brutalnom porukom odgovorila Aci Lukasu putem Instagram storija nazvavši ga "bolesnom n.rkomančinom koja napada i vrijeđa žene". I tu se slučaj nije zatvorio, već je folker za Hype još surovije opleo po JK. 

Izjavu Ace Lukasa prenosimo u cjelosti:

– To što bi ti voljela da ja nisam živ, zato da bi mogla bez posljedica i kazne da s..eš po ljudima, je tvoj problem, a moj je problem to što sam živ i što ću te zbog ovog nedoličnog ponašanja poslati u ludnicu. Mogu da ti pošaljem lokaciju “Laze Lazarevića” ako hoćeš – započeo je Aca i nastavio:


– Pošto si i dalje bezobrazna i ničim izazvana nastavila da me pljuješ gospođo krokodilske face, sad ćemo da pustimo još jednu pričicu, koju lično znam i za koju sam ti lično pomogao. I sad ću sve taksativno da otkrivam, što bude bezobraznija, to ću više priča da otkrivam, ali samo one za koje sam joj ja pomogao, to će joj biti dosta. Pošto je n.rkomančina poludjela i nisu mi javili da sam umro prije 10 godina, evo sad ću da joj se javim, da sam živ i dalje, i to prilično živ, a to ćeš i da osjetiš.


Šta ćemo da radimo, Karleuša, sa vaterpolistom koji je uhvaćen kako se isparkirava iz tvoje garaže dok je Duško bio na pripremama, gdje sam lično ja na Zvezdama Granda urgirao, inače vrlo nevoljno, kod Nemanje Pajića, tadašnjeg urednika Kurira, da te slike ne izađu. Cijelo snimanje Zvezda Granda sam utrošio na to, a ti si se na kraju od muke napila od bijelog vina, ako se sjećaš, gdje smo poslije morali i da te trijeznimo. Ali sam ti to riješio i te slike nisu izašle, što ne znači da neće, ako se budem potrudio.


Nastavi da me nazivaš n.rkomanom, pa će tebi n.rkoman da pokaže koliko si ti jedno čedno stvorenje za primjer. Sram te bilo! A što se tiče n.rkomana, koliko dilera hoćeš da ti dovedem koji su donosili robu tebi i tvom mužu B.K. da se malo počastite u pauzi tvog s.ksualnog obitavanja sa tjelohraniteljima u službenim vozilima. Što se tiče tvog animoziteta koji pokazuješ u posljednje vrijeme prema meni, mislim da osim dugogodišnje ljubomore zbog toga što sam u ovom poslu uspješniji od tebe barem pedeset puta, ima tu još nečega.


Očigledno te boli to što se ja kada si ti u pitanju godinama pridržavam onoga “nije j... ko nije htio”. Znam ja da tebe boli što sam ja u grupi (doduše maloj) onih koji nisu htjeli, ali izvini prvi je razlog tvoj gabarit (nalik kontejneru) i mnogo toga drugog vezano za izgled, ukusi su različiti, izvini. Ali, najbitnije od svega je to što je opšte poznato da sam ja odnos imao isključivo i stoprocentno sa osobama ženskog pola. Svi dobro znaju da moja s.ksualna orijantacija ne preferira osobe transrodne s.ksualnosti. P.S. Od olimpijskih sportova do sada su obuhvaćeni fudbal i vaterpolo, sledi košarka i ostali sportovi, zavisi od tebe – zaključio je Lukas za portal Hypetv.rs.

.

.

.

.

.

Izvor: Scandal

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.