x

ljuta na sebe

Karleuša plakala zbog razvoda od Duška: Jelena završila u suzama jer misli da je iznevjerila pokojnu majku!

Jelena Karleuša teško podnosi činjenicu da je došao kraj njenom braku sa Duškom Tošićem, i pored toga što u javnosti ne odaje takav utisak. Prije nekoliko dana oglasila se saopštenjem u kom je napisala da je njen suprug odlučio da više ne bude dio njihove porodice, ne navodeći detalje, a nakon toga nastavila je da obavlja svakodnevne obaveze i više puta se pojavila u javnosti.

Zbog toga se stekao utisak da je razvod za nju čista formalnost, ali naš izvor otkriva da nije tako. Prema njegovim riječima, Jelena vrlo emotivno doživljava Duškovu odluku da se razvedu i čak je plakala zbog toga.


- Jelena je jako loše iako se trudi da se to ne vidi, glumi da je jaka i ne želi da je bilo ko sažaljeva. Prije nekoliko dana smo bile na kafi i tada se slomila, nije mogla da prestane da plače satima. Najviše je boli što smatra da je razočarala majku. Brisala je suze i govorila: "Ona bi voljela da je moja porodica ostala na okupu, željela bi da Duško i ja opstanemo sa našom djecom, ona ovo nikada ne bi dozvolila. Znaš, moja mama bi sada našla način i sve bi bilo kako treba. Da se sve nije desilo kada se već razboljela, vjerovatno bismo usjpeli sve da prebrodimo i da opstanemo. Razočarala sam svoju mamu, nisam ispunila njenu želju." Samo je to ponavljala - navodi naš sagovornik.


Prema njegovim riječima, pokojna Divna je bila jako vezana i za Duška.

- Ona se mnogo borila za njihov brak i obožavala je Duška, njih dvoje su bili baš vezani. Rijetko ćete sresti taštu i zeta da se slažu onako kako su se njih dvoje slagali. I sama Jelena je prije neki dan rekla: "Mene je mama zvala mezicom i ja sam njoj bila sve, pokidala se zbog mene, ali da li se sjećaš šta je za njega govorila? Ona je uvijek tvrdila da je on bolji čovjek od mene." Jecala je i pričala mi je, a to sve zaista jeste i bilo tako - navodi naš izvor i dodaje da je čak i Jelenina tetka Danijela pokušala da razgovara sa Duškom kako bi dao još jednu šansu njihovom braku.


- Divna je bila stub cele te porodice i ona ih je sve držala na okupu. Kada je vidjela da je definitivno kraj sa njom i Duškom, Jelena je u jednom trenutku zvala tetku, Divninu rođenu sestru Danijelu, i molila je za pomoć, ali čini se bezuspješno. Danijela je pokušala da razgovara sa Duškom, rekla mu je da razmisli još malo o razvodu i da sačuva porodicu na okupu, ali nije uspjela. Ona na njega nema uticaj ni približan kakav je imala Divna, ali mislim da je to zbog Jeleninog odnosa sa Duškovom majkom - ispričala je naša sagovornica, prenosi Kurir.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.