x

smeta im golotinja

Karleuša puni klubove u Makedoniji, ali Kavadarci je ne žele na događaju: Ostala bez honorara od 35.000 eura!

Jelena Karleuša omiljena je pjevačica u regionu i svaki klub u kome nastupa uvijek je pun i traži se karta više. Ipak, njen koncert na festivalu grožđa u Kavadarcima u Makedoniji, zakazan za septembar je otkazan po zahtjevu građana ovog mjesta, piše makedonski sajt "Fokus".

Nakon što je najavljeno da će Jelena nastupati na "Tikveškoj berbi" u pomenutom gradu, na društvenim mrežama su krenule razne reakcije. Dok su neki bili oduševljeni dolaskom Karleuše na ovaj događaj koji se održava u septembru, drugi su bili bijesni i zahtijevali su da se njen nastup otkaže.


- Nećemo golotinju, kič i muziku bez tradicionalnih vrijednosti - jedan je od komentara.

Neke je posebno razbijesnilo i kada su saznali da je njen honorar za ovaj nastup 35.000 eura, pa su rekli da taj novac može korisnije da se uloži.


Predstavnici opštine su zbog toga odlučili da otkažu Jelenin koncert, a za sajt "Fokus" je i predsednik zajednice dao komentar Mitko Jančev.

- Mi smo transparentna opština koja uvijek sluša glas naroda. Ovaj praznik je za građane, oni imaju apsolutno pravo da kažu koga bi željeli da čuju i vide tokom berbe.


JK sinoć u Strumici

- Iz reakcija koje su uslijedile smo zaključili da za Karleušu nema raspoloženja, pa smo otkazali njen nastup - rekao je predsjednik opštine Mitko Jančev.

Inače, Jelena je, kada su klubovi u Makedoniji u pitanju, jedna od najtraženijih zvijezda, preksinoć je napravila spektakl u Bitolju, a sinoć u Strumici i oba kluba u ovim makedonskim gradovima su bila prepuna. 

.,

ž,

,

,


Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.