x

prijetili joj zbog MODNOG brenda

Karleuša: Vrijeđaju me žene iz Bosne zbog Balenciage! A evo koga je nazvala nedepiliranim, brkatim i neokupanim seljankama!

Jelena Karleuša izazvala je pravu pometnju na društvenim mrežama reagovanjem na prijetnje koje dobija zbog svjetskog modnog brenda koji nosi.

Pošto je izbio svjetski skandal zbog Balenciagine kampanje za predstojeću sezonu, a u kojoj su u reklamne svrhe korištena djeca, pozirajući sa plišanim medvjedima koji su na sebi imali sadomazohističke elemente, kao i zbog dokumenata Vrhovnog suda SAD u vezi sa slučajem dječje po.nografije, korisnici društvenih mreža apelovali su da ljudi masovno prestanu da kupuju odjeću, obuću i aksesoare ovog brenda, na šta je Karleuša reagovala.


Kako je napisala na Instagram storiju, Jelena je počela da dobija prijeteće i poruke uvredljive sadržine jer je fan ovog brenda i rado nosi njihove stvari, što, kako je naglasila, nikako ne znači da podržava propust njihovog marketinškog tima, a što je i sam brend priznao i tražio izvinjenje.


- Ali ovaj Instagram napad na ljude koji nose Balenciagu od strane brkatih seljanki iz kojekakvih domaćih p..k.vaca mi je apsolutni hit! Seljanka u sindži je konačno smislila kako da olakša sebi bol zbog činjenice da visoku modu može da gleda samo na slici pa se uhvatila za Balenciagu kao da su je dizajneri lično sil.vali u njeno selu, i to tašnicom, čizmicom i minđušama! - započela je Karleuša oštro.


- Alo bre nedepilirane i neokupane ljanke, kakve veze ima dizajnerski tim, moda, tašne, cipele i odjeća sa nekim indijancem iz marketinga koji je zas..o i kog su odmah otpustili i tužili?! Koga tašnica zlostavlja?! Kakva j..ena zamjena teza u glavama napaćenih seljanki željnih krvi i "kenselovanja" svega o čemu mogu da sanjaju, bez da ima bilo kakve veze sa njima i bez da znaju tačno o čemu je riječ! I meni neka seljanka koja nikada nije nosila ni B od Balenciage (možda Buljansijagu) napiše gomilu uvreda kako podržavam dječiju p..nografiju?! Čime?! Tašnom dizajnera koji nema veze sa osmišljavanjem kampanja?! Od kada moda siluje i zlostavlja djecu?! Neko će kupiti patike, pa će odmah postati p.dofil?? To retardi žele da kažu?! - napisala je Jelena.


- Dizajnerski tim je ustvari gomila zlih p.dofila koji dizajnirajući patike ili duks pozivaju na nasilje nad djecom?! I seljanke iz vuko..bine će spasiti djecu napadanjem svih koji nose taj brend? Kakve su to bolesne budalaštine? Koji vam je više? Nebitni mali mozgovi, zatucani i ogrezli u mržnji i nemoći pa koriste svaku priliku da napadnu u čoporu komaraca svakog slona koji slučajno stane u g..no - izjavila je Karleuša, a potom istakla da najviše negativnih poruka i komentara ovim povodom dobija od žena iz Bosne.


- Balenciagom su se posebno našle pogođene žene iz Bosne. Samo mi one pišu uvrede, jer imam njihove stvari. Nisam znala da je ovaj brend toliko bitan i zastupljen u Bosni. Šta će sad Bosna bez Balenciage ja ne znam, ali se molim za sve da što brže izađu iz ovog teškog perioda - napisala je Jelena, a objave je potom i uklonila sa Instagram storija.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.