x

otišlo smo u...

Karleuša zgrožena jer je Ražnatovićevima i Grujićki na proslavama pjevao Baja Mali Knindža: Primitivci su nas doveli do dna!

Pop zvijezda Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagram profilu i tim povodom isprozivala  svoje kolege na čijim se proslavama našao pjevač Baja Mali Knindža.

JK je poznata po tome da što misli to i kaže, te je i ovoga puta "oplela" bez ustručavanja.

Naime, ona je sada objavila stori u kojem je istakla da je ona lokal patriota, ali i Beograđanka i da ima primjedbu na, kako je napisala, "polusvijet".


- Pojava Baje f***** Knindže na proslavama domaćih javnih ličnosti po Beogradu je pokazatelj da smo kao društvo otišli u k****. J***** polusvijet. Kao Beograđanka i lokal patriota mogu da kažem da su nas primitivci i šljam doveli do dna - napisala je Karleuša na svom Instagramu.


Podsjetimo, Baja Mali Knindža je gostovao na proslavama kod porodice Ražnatović, kao i na proslavi vjeridbe Katarine Grujić.

Teme Bajinih pjesama su uglavnom ratne, i u njima veliča srpske vojvode iz prethodnih ratova, te pjeva o onima koji su predvodili Srbe u ratovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.