x

Karleuši rekli da dolarima oko vrata "bode oči sirotinji", a sada se ona oglasila i jednom rečenicom hejterima zapušila usta! (FOTO)

Jelena Karleuša pojavila se na snimanju emisije Zvezde Granda u nesvakidašnjem stajlingu koji je ostavio jak utisak, a jedan detalj (pored njenih bujnih grudi) baš svima je zapao za oko!

Karleuša je i ovoga puta izabrala provokativnu odijevnu kombinaciju u kojoj je izgledala kao prava s*ks bomba, ali se okitila novčanicama od po 100 dolara, što je pokrenulo lavinu komentara.


Dok su neki oduševljeno komentarisali stajling bilo je i mnoštvo onih koji su joj poručivali da je bahata i da "bode oči sirotinji", a Jelena takvima kao i obično nije ostala dužna odgovor.


- Najstrašniji momenat mog današnjeg stajlinga jeste da polumozgovi (a ima ih mnogoooo) stvarno misle da sam se ogrnula pravim parama... Gdje ja živim... - napisala je Karleuša na društvenoj mreži Tviter.


Fanovi su se složili da je izgledala poput prave svjetske zvijezde, a nema sumnje da će mnoge njene koleginice iskopirati ovaj izgled.

Jelena je napunila baterije, pa se nakon odmora koji je provela sa svojom porodicom na Maldivima vratila poslovnim obavezama, a usput je pokazala i preplanuo ten.


(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.