x

moćno

Karleušin stajling za vakcinaciju od 11.048€: Bijela koža, zlatni lanci na sve strane i bose noge, a kad je skinula jaknu... (Foto)

Pop diva Jelena Karleuša primila je danas, u četvrtak 6. maja, vakcinu protiv korona virusa. JK je došla u moćnoj bijelo-zlatnoj kombinaciji, a ništa manje nije se ni očekivalo od nje.

Naime, Jelena se među prvima vakcinisala u TC Ušće, gdje su danas otvoreni punktovi za vakcinaciju.

Iako je stigla u ranijim jutarnjim časovima, Jelena je bila sređena od glave do pete.


Na nogama je imala bijele sandale sa zlatnim lancima, brenda "Versaće", koje koštaju 978 eura i savršeno su se uklapale sa bijelom jaknom, na čijim rukavima vise lanci. Ova neobična, ali moćna jakna, košta oko 6.000 eura, potpisuje je modna kuća "Barberi", a primjerak na Jeleni je unikatne izrade.


Osim toga, Jelena je imala jednostavnu, usku bijelu haljinu, dok je pred ulazak u Ušće imala naočare poznatog brenda "Lui Viton", koje koštaju 997 eura.

Bijela torbica sa zlatnim lancem, vrećastog modela, komad je brenda "Botega Veneta" i košta nevjerovatnih 3.073 eura.


Međutim, iako je na njoj svaki detalj bio pažljivo planiran i u skladu sa tonovima koje je izabrala, jedan bedž na njenoj jakni privukao je pažnju svojim šarenilom, a potom i natpisom.

U pitanju je bedž podrške LGBT populacije, koja se zalaže za izglasavanje zakona o sklapanju istopolnih bračnih zajednica.

"Ljubav je zakon", piše na Jeleninom bedžu.

Nakon vakcinacije, Jelena je rekla da nije osjetila bol.

- Ništa me nije boljelo, ništa nisam osjetila, nemam nikakve kontra-efekte. Ja sam, inače, neko ko nije preležao koronu. Smatram da je ovo društvena odgovornost mene kao javne ličnosti i smatram da treba da pozovem javne ličnosti koje se plaše da iznesu stav na temu vakcinacije - poručila je.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.